Stefan Löfvén kommer aldrig att förstå vad som är fel med Sverige

Imorgon första maj-talar statsminister Löfvén i Umeå under Socialdemokraternas paroll som i år är ”trygghet, demokrati och sammanhållning” som ska ge grogrund för ett starkare samhälle.

Det låter ju fint, men Stefan Löfvén personifierar tyvärr den där gamla hunden som aldrig kommer lära sig att sitta, för precis som tidigare håller han fast vid sin kamp mot de ”högerextrema” som han anser utmanar tidigare nämnda värden – inte bara i Sverige, utan även runt om i Europa. I Löfvéns värld ”pressar de högerextrema tillbaka kvinnorna och minoriteters villkor, förnekar klimatutmaningen och inskränker arbetstagarens rätt till schyssta villkor”.

Men det fina i kråksången är att Socialdemokraterna kommer att bekämpa allt ”ont” som de högerextrema vill åstadkomma – de kommer att se till att skapa jobb med schyssta villkor, de kommer att bekämpa såväl klimathotet som säkerhetshotet samt stå upp för både jämlikhet och demokrati. Men bäst av allt är att de inte väljer större splittring, utan en starkare gemenskap.

Det Stefan Löfvén med anhang ska demonstrera mot imorgon låter ju helt fantastiskt, så varför sitter vi här och klagar när vi har en så ansvarsfull regering som sitter vid styrspakarna?

Haken är så klart att Löfvén sin vana trogen bygger luftslott! Han inser inte att det är hans eget parti Socialdemokraterna som är orsaken till ett stort säkerhetshot, att landet lider brist på jämlikhet och demokrati samt att vi har en extrem splittring i samhället samtidigt som man ser till att stänga ute en stor del av befolkningen från gemenskapen.

*Genom att i årtionden ha ignorerat såväl hederskultur som kvinnoförtryck, har partiet aktivt medverkat till att pressa tillbaka kvinnor och flickor – något som man inte har några som helst ambitioner att ändra på. Separata badtider, segregerade skolklasser och en ovilja att ta i hand med det motsatta könet bidrager inte heller till ökad jämställdhet – tvärtom!

*Att det största hotet mot landet är radikal islam kan vi tacka såväl den borgerliga som den rödgröna regeringen för som slagit dövörat till under alltför lång tid trots upprepade varningar, men den sistnämnda har fortsatt i samma spår och har dessutom kopplingar till Muslimska Brödraskapet. Nu vill man dessutom öka hotet genom att hämta hem ännu fler IS-terrorister och deras avkommor. Glöm heller inte Transportskandalen när vi ändå är inne på säkerhetsfrågan!

*Demokrati? Jag betvivlar att Löfvén ens kan stava till det ordet! Både han och Morgan Johansson vill införa censurlagar och strypa det fria ordet – dessutom bryr man sig inte ett dugg om valresultaten i demokratiska val utan kör sitt eget race samtidigt som man aktivt medverkar till utfrysning och mobbning av demokratiskt invalda partier!

*Socialdemokraterna om någon har bidragit till både splittring och en avsaknad av gemenskap. Tack vare regeringens ignorans är polariseringen i samhället större än någonsin samtidigt som politikerföraktet är på topp. Dessutom utestänger man en stor del av befolkningen från gemenskap genom att spotta på dem och påstå att de är rasister, fascister och nazister bara för att de använder sitt sunda förnuft!

Således kan man lätt slå fast att Stefan Löfvén fortsätter leva i sin parallella värld långt borta från verkligheten! Kommer hans filterbubbla någonsin att spricka? Ytterst tveksamt! Det är dock inget som han behöver bekymra sig om eftersom han sitter tryggt på tronen – uppbackad av svenska folket som inte vågar lyfta ett finger för att sparka ut honom från Rosenbad, eftersom de lever i ett av världens bästa och tryggaste länder där resurserna är oändliga samt godhetspoängen är A och O!

#onlinsweden

https://www.facebook.com/socialdemokraterna/videos/2255504821210313/
UzpfSTMyOTg4NTg4MzcxODk3OToyOTM2MzgxNjM5NzM2MDQ0/

löfven

2 reaktioner till “Stefan Löfvén kommer aldrig att förstå vad som är fel med Sverige

  1. Stefan Löfven vill inte förstå vad som är fel med Sverige, därför att han är själv det som är fel tillsammans med den kartell han representerar som kallas LO. Orden ”trygghet, demokrati och sammanhållning” är väl mest ett sarkastiskt skämt i dagens Sverige. Aldrig har otrygghet, autokrati och splittring varit så stark. De han kallar ”högerextrema” är de som vill se folkstyre och avskyr den världskartell som socialister har arbetat på att skapa sedan 1917. Jämlikhet är för alltfler rätten att själva kunna bestämma över sitt liv och åsikter, och demokrati är att kunna påverka eller styra de beslut och förhållanden som man lever under. Allt detta är avskaffat i dagens Sverige. Att det största hotet mot landet är radikal islam är väl välkänt, ändå skickade en byråkrat ut en öppen inbjudan att komma och bo i Sverige och leva på bidrag till 30 miljoner muslimer i Kina, förmodligen är det de mest radikala och våldsbejakande som kommer att acceptera. Deras terrorverksamhet i Sverige skyddas sedan som ”flyktingar”.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s