Svenska folket blir rejält blåsta tack var det överdrivna klimathotet

Med all respekt för Greta Thunberg och kampen för att rädda vår planet, så måste jag ändå tillstå att säga att svenska folket blir grundlurade och utsätts för en indoktrineringskampanj av sällan skådat slag.
 
Två gånger om dagen tittar jag igenom såväl svenska som utländska tidningar som täcker världens alla hörn, men jag kan med säkerhet slå fast att det bara är i Sverige som klimathetsen fortsätter att toppa landets nyhetssidor.
 
Visst är miljöfrågorna viktiga och det är ingen överdrift att påstå att moder jord mår dåligt, men det finns verkligen inte fog för den klimathysteri som pågår i Sverige där man ibland får intrycket av att världen kommer att gå under inom bara några få år.
 
Det hade inte skadat om gemene man tog 30 minuter av sina liv för att titta igenom världspressen och inse att det bara är i Sverige som man skriver om klimathotet varje dag samt frontar Greta som den nya Messias. Övriga världen verkar ta det med en nypa salt och skriver om det då och då, men främst i informativt syfte. Varför agerar resten av världen så annorlunda om hotet är så kraftigt som det utmålas i svensk media? Varför är det främst svenska politiska kandidater till EU-valet som har klimatet som sin huvudfråga som man vill driva i EU? Är Sverige det enda landet i världen vid sina sinnens fulla bruk eller kan det vara så illa att vi faktiskt blir dragna vid näsan?
 
Det som pågår i Sverige kan jämställas med effektiv hjärntvätt och fyller förmodligen ett prekärt syfte – att dels hålla fokus borta från viktigare saker som påverkar vårt land och dels få invånarna att känna sig rädda samt utlämnade, vilket ger våra makthavare guldläge att agera ”ansvarsfulla ledare” som folket kan sätta sin tillit till.
 
Om en majoritet av befolkningen i det här landet hade tänkt till, så hade vi kunnat få många ballonger att spricka. Tyvärr är det dock alltför många som fortfarande är helt vilseledda och känner den största tilltron till landets genom tiderna sämsta regering, som fått sitta vid köttgrytorna alldeles för länge – ackompanjerade av både media och ett rabiat vänsteretablissemang.
 
Folket har alltid haft makten att förändra, men i dagsläget är vi för kuvade för att agera och den stora massan förmår inte att tänka själva!
 
#onlyinsweden
soren.jpg

6 reaktioner till “Svenska folket blir rejält blåsta tack var det överdrivna klimathotet

 1. Jenny, jag har följt dig i cirka 2 månader nu, och du skriver så klokt. Jag fattar inte, att folk vill införa mera oro hos framförallt ungdomarna, som inte verkar må så bra nu av flera orsaker, bl.a. klimatångest, som jag betraktar som en stor bluff.

  Gillad av 1 person

  1. Jag tror att vi människor påverkar klimatet. Framför allt skräp och plast som vissa länder inte sorterar och kastar överallt.
   Men det jag inte förstår är att Svenska folket alltid ska stå för notan och alltid gå före.
   Man får en känsla av att våra politiker tror att alla är miljaderär i Sverige.
   Svenskarna betalar redan världens högsta skatt till kriminella och till urusla myndigheter.

   Gillad av 1 person

 2. Exakt!

  En perspektivförskjutning i smått som i stort…. viktigt att blanda lögner och sanningar så att man omöjligt kan se vilka karameller som är goda och vilka som är giftiga… skapar yrsel och så vänder man åt ett annat håll…..

  Gillad av 1 person

 3. Dygnet runt är vi omgivna av mer eller mindre giftiga ämnen.På morgonen dricker vi kaffe som är bryggt på vatten som har gått genom rör tillverkade av återvunnen,radioaktiv metall.Vi fortsätter ut i badrummet och borstar tänderna med tandkräm som innehåller hormonstörande ämnen.Du åker till jobbet i en bil som en varm sommardag utsöndrar ångor från skadlig plast.Du äter lunch med rester av bekämpningsmedel.Och du förnekar det hela? Skojar Du med oss? Hoppas att du sovit gott i din polyestersäng med polyestertäcket över dig.Allt utsöndrar mer eller mindre giftga ämnen som på olika sätt tas upp av kroppen.Dessa giftiga ämnen kan med ganska stor sannolikhet påverka våra möjligheter att reproducera oss.Vi tar död på oss själv.

  Gilla

 4. För några veckor sedan tittade jag på en video där någon sade att svensk opinion är som ett fiskstim. Alla simmar åt samma håll men när det vänder sker det väldigt snabbt och vips simmar alla åt något helt annat håll. Tidigare var det flyktingarna och nu är det klimatet. Om något gott skall sägas om det hela kan det vara att den förstnämnda frågan med alla dess konsekvenser nu får litet mera arbetsro när medier och proffstyckare fokuserar på klimatet istället. Möjligen uppstår en form av symbios i form av ”klimatflyktingar”. Tycker mig ha märkt att de redan står och stampar i dörren.
  Därmed inte sagt att klimatfrågan är ointressant. Den är djupt oroande men Sverige skall ju alltid vara bäst i klassen. (Utom när det gäller att ta hand om sin egen befolkning).

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s