De här kvinnorna ger mig rejält obehag – regeringen borde tvingas redovisa varenda IS-återvändare som man släpper in i Sverige

Al Arabiya fortsätter sin reportageserie om IS och efter att ha intervjuat männen och barnen är det nu dags för kvinnorna, vilket ärligt talat skrämde mig mest av allt.

I media målas ofta kvinnorna upp som offer, men det här är verkligen inga oskyldiga lamm utan dessa kvinnor är djupt indoktrinerade utan några som helst intentioner på att lämna IS-ideologin bakom sig – tvärtom framstår de som mer aggressiva än sina manliga motsvarigheter.

I reportaget intervjuade man kvinnor i al-Hol-lägret i norra Syrien som administreras av SDF (Syrian Democratic Forces) och huserar upp mot 13.000 utländska IS-kvinnor som alltså inte kommer från varken Syrien eller Irak. Eftersom man inte kan garantera journalistens säkerhet så görs intervjun bakom ett stängsel och hon frågar flera gånger hur de resonerar, eftersom även hon är muslim och inte alls tänker som dem. Kvinnorna som alla ser ut som sämre kopior av Spökplumpen, upprepar dock hela tiden att de gör det för sin gud och alla som inte är trogna ska halshuggas för så står det skrivet.

En av dem säger att fröet som planterats här av IS inte kommer att tas bort av någon – inte Trump, inte USA, inte judarna och inte av de otrogna samt tillägger att fröet även är planterat i deras barn.

Efter intervjun stenades filmteamet av IS-kvinnorna och tvingade dem att lämna lägret tidigare än planerat. Enligt SDF finns det bland dessa kvinnor Yazidi-kvinnor, tidigare IS-sexslavar, som inte vågar ge sig till känna av rädsla för repressalier av IS-kvinnorna. SDF berättar också att IS-kvinnorna nyligen bränt ner ett av tälten i protest mot att ha tvingats ta av sig skyddet för ansiktet.

Jag känner rejält obehag av dessa kvinnor och bara tanken på att de ska vandra bland oss vanliga svenska medborgare hemma i Sverige känns omöjlig att smälta. De är tickande bomber precis som deras barn – rejält farliga med andra ord. Jag kan inte överhuvudtaget förstå varför vi skulle vilja släppa in dessa individer i vårt samhälle när det står helt klart att de aldrig kommer att acceptera varken oss eller vår livsstil. Ulf Kristersson säger att det är Sveriges ansvar – varför då?Varför ska vi lägga oändliga resurser som kostar oss skyhöga summor på att ”rehabilitera” individer som föraktar oss och vill se oss döda? Det finns inget sunt förnuft med här överhuvudtaget!

Egentligen borde vi kräva av regeringen att de redovisar exakt vilka IS-återvändare samt hur många som tas hem nu – kön, ålder, vart de placeras och skälen till varför de ska få återvända till Sverige.

Det är en oerhörd risk som man utsätter befolkningen för bara för att få lite godhetspoäng i media. Det hela är extremt oansvarigt och ogenomtänkt – att det dessutom backas upp av svensk media är obegripligt!

#tänkomtänkrätt

https://english.alarabiya.net/en/features/2019/04/16/Face-to-face-with-ISIS-The-Women-of-ISIS-Episode-3.html

is.png

4 reaktioner till “De här kvinnorna ger mig rejält obehag – regeringen borde tvingas redovisa varenda IS-återvändare som man släpper in i Sverige

 1. Fy satan så hemskt ! Dessa kvinnors tänkesätt övergår allt sunt mänskligt tänkande. Hur det naiva Sverige ska klara av att hantera dessa monster övergår mitt förstånd.

  Gillad av 1 person

 2. Vidrighet har inga lagar. Att släppa in dessa kvinnor och garantera dem ett lyx liv. På bekostnad av våra gamla och alla dem människor som dom önskar döda.
  Svenska politike har släppa in tiotusentals kobror och placera dem i vårt samhäll. Nu väntar de bara på utbrottet.
  Men de har själva garderat sig med motgiftet (de bor långt ifrån och har vakter) svenska politiker kan säkert vinna deras förtroende med den politik dem driver nu. Totalt obegripligt
  Svensk politiska beslut är skam för hela mänskligheten

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s