Vart fick Chile luft ifrån och varför är det så viktigt att Sverige tar hem IS-barnen när vi vänder ryggen åt svenska medborgare som tvingas in i barnäktenskap utomlands?

Idag har Chile lagt sig i debatten om IS-barnen och krävt att Sverige tar hem Skråmos barn eftersom modern hade chilenskt påbrå. Tydligen ska hela parlamentet ha röstat för att sätta press på Sverige, men om nu Chile värnar så mycket om Skråmos barn så kan väl Chile ta hem dem? Den döda moderns släktingar lever tydligen i Chile, så det är väl alldeles utmärkt för då kommer de bort från IS-miljön. Tar man hem barnen till Sverige lär det finnas många intressenter med IS-kopplingar som vill uppfylla Skråmos önskemål vad gäller barnens ”uppfostran”.

Göteborgsposten bryter trenden med att basunera ut att Sverige måste ta hem terroristernas avkommor och publicerar istället en artikel om en av alla dessa barnbrudar som Sverige aktivt vänder ryggen till. Det handlar om den 12-åriga Amanda i Göteborg, som giftes bort med en vuxen man i Irak, våldtogs och födde tvillingar utan att svenska myndigheter agerade. Sedan fördes även hennes egna barn bort, men hon fick ingen hjälp med att få hem barnen till Sverige trots att de är svenska medbogare.
-”Alla pratar om att vi måste hämta hem IS-barnen nu, men varför ville ingen hjälpa mig och mina barn?”

Mycket relevant fråga som hycklarregeringen och tillika den ja-sägande oppositionen borde tvingas svara på! Det finns så många barn som den svenska regeringen sviker genom att vända bort blicken bara för att man inte vågar stöta sig med vissa kulturer, men barn till terrorister som mördat, våldtagit och lemlästat ska vi självklart ta hem till Sverige så att dessa hjärntvättade små individer ska få en chans att infiltrera sig med de ”otrogna”.

Det hade varit väldigt intressant att höra såväl våra politikers som våra journalisters reaktioner om det hade varit nazister och deras barn som det hela handlade om – hade man stått på barrikaderna och krävt att vi tog hem dessa ”nazi-krigare” och ”nazi-barn”?

#onlyinsweden

https://www.gp.se/…/barnbruden-amanda-alla-pratar-om-is-bar…

https://www.aftonbladet.se/…/chiles-krav-till-sverige-ta-he…

barn

4 reaktioner till “Vart fick Chile luft ifrån och varför är det så viktigt att Sverige tar hem IS-barnen när vi vänder ryggen åt svenska medborgare som tvingas in i barnäktenskap utomlands?

  1. Skrejmobarnen är nu i Sverige och vi svenskar får ingenting veta!
    Hur kan man, ostraffat, misshandla ett helt folk på det här sättet?!

    Gilla

  2. Någon av dem har väl skolplikt!? Får föräldrarna till de andra barnen i klassen reda på att de har en IS-avkomma i sin klass?
    Jag har sett klipp där fadern lär äldsta pojken hur man hanterar en kalasch! Kan bara tänka mej vad han mer lärt honom!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s