Känslan av besvikelse ligger tung

Jag gick till sängs besviken och vaknar i samma tillstånd. Känslan av att ha blivit blåst ligger som en våt filt som jag inte kan förmå att skaka av mig.

När man blev myndig en gång i tiden och skulle rösta för första gången så bidrog ett visst ointresse till att man inte var särskilt insatt i de olika politiska alternativen, varför man röstade som sina föräldrar. Känslan man hade var väl i stil med att det inte spelar någon roll vad jag röstar på, för det har ändå ingen påverkan och precis så känner jag nu.

Jag var naiv nog att tro att det fanns ett svenskt parti som var villiga att haka på de högervindar som blåser genom Europa, att det faktiskt fortfarande fanns hopp för Sverige och att vi hade några politiker som fortfarande brydde sig om sitt folk och fädernesland. Men den hårda verkligheten är att så inte är fallet, utan här rätar samtliga in sig i ledet och följer globalisternas minsta vink. Pengar och makt är i slutändan mer värt än att stå upp för Europa när det blåser kallt – att värna om sitt folk samt landets traditioner och kristna värderingar är helt ointressant!

I slutet av maj kommer vi att stå kvar på samma plats som innan när länder som Italien, Österrike, Frankrike, Ungern och Visegradsländerna gör gemensam sak. Vi är dock vana vid att bli akterseglade här i det lilla dumma kungariket i norr, så det blir bara ännu ett kryss i protokollet.

Jag förstår att folk väljer att lämna Sverige och ett tag inbillade jag mig att det fanns något att kämpa för, men nu börjar till och med jag tappa hoppet. Varför ska man engagera sig när nationen består av en majoritet som inte är ett dugg intresserade av att stå upp för Sverige, utan bara vill känna sig omhändertagna av landsfadern Löfvén och på sin höjd kan tänka sig att byta ut honom mot syltryggen Kristersson? Varför ska jag lägga min fritid på att skriva menlösa texter och framförallt varför dela nyheter från en omvärld som vi aldrig kommer att efterlikna?

Ska man se krasst på det så är det lika bra att göra som resten av den stora massan och stänga av. Det drabbar inte mig, så varför ska jag bry mig? Vi har plats i landet sägs det, så låt dem komma som behöver. Vi har råd säger Magdalena, ja då får vi fint betala notan. Slöjan är ett kvinnoförtryckande plagg, ja men vissa bär den frivilligt så då är det ok. Barn gifts bort mot sin vilja och flickor könsstympas, ja men det är tradition i deras länder att göra så varför det bara är att acceptera det. Radikal islam är det största hotet mot Sverige just nu, ja men regeringen säger att det är lugna puckar så då tror jag på det. Böneutrop hör inte hemma i Sverige, men tänk nu på kyrkklockorna och glassbilen som är minst lika störiga. Klankulturen breder ut sig och parallella samhällen har blivit normaliserat, men låt dem känna sig som i sina hemländer så trivs de bättre. Gängkriminaliteten ökar hela tiden och poliserna har tappat kontrollen, låt dem hållas så utrotar de sig själva och nu har ju polisen dessutom kommit med ett bra förslag om att vi ska hemligstämpla vilka utsatta områden vi har i Sverige så då behöver man inte tänka på det överhuvudtaget. Alla våldtäkter då, äsch klä dig i burka och håll klaffen!

more

19 reaktioner till “Känslan av besvikelse ligger tung

 1. Jag tycker att du lägger fram problembilden på ett väldigt tydligt sätt, det vore väldigt roligt (?) att få en kommentar från Stefan eller Magdalena .
  -Ja vi har råd, men varför dras det då in på sjukvård åldringsvård skola polis mm?
  Kämpa på, du behövs.

  Gillad av 4 personer

 2. Tanken att om alla skulle klä sig i burka så skulle det kanske få upp ögonen på beslutsfattarna, är inte alls dum. Om jag tolkar dig rätt, och borde vara väl så effektiv som gula västar. Det kan ge internationell uppmärksamhet och Sverigebilden är väldigt viktig enligt Stefan och kompani.

  Gillad av 1 person

 3. Jenny, håll ut!❤️

  Men, jag (tror)att jag förstår din tankegång….därför att du i princip lade ut den här texten… som är min egen….(i MIN skalle då, förstås).

  HOPPLÖST LÄGE!

  Nu kommer det….det alla inte vill höra, men : Bättre fly än illa fäkta!?!?..eller?🤔

  Gillad av 1 person

  1. Håll ut till vad? Samtliga riksdagspartier vill inte följa högervindarna i Europa. Vi är förlorade enligt min uppfattning och de som kan flytta gör nog helt rätt i det. Jag känner tyvärr ingen framtidstro längre.

   Gilla

 4. Jag känner samma uppgivenhet som du gör Jenny men skall ändå fortsätta att kämpa på mitt sätt genom att dela och skriva. Vad mer kan man göra? Tack Jenny för att du orkar upplysa oss!

  Gillad av 1 person

 5. Man får aldrig förlora hoppet! Bara kämpa på!vigår aldrig ge upp! Har man inget att tro på, så är det ingenting kvar! Kämpa på!

  Gillad av 1 person

 6. Sverige är mer anpassat till muslimska traditioner än vi tror. Var på begravningsbyrå idag. Muslimer får sin begravning på 3 dagar. Svenska begravningar kräver svenska kyrkan minst 10 dagars pappers arbete.. Enligt begravningsbyrån ser man till att muslimerna får sina begravda snabbt. Svenskarna får vänta över en månad fastän man ska begravas inom en månad. 14.30 kunde man inte ha en begravning för då skulle de var tvungna att jobba över en kvart. Så då får du skjuta begravningen 10 dagar. Ingen risk att de skulle våga skjuta upp en muslimsk då skulle Sverige stå i lågor.
  Omvänd diskriminering som svenskarna betalar notan för. Våra politiker är en skam för hela mänskligheten.utan moral och etik.

  Gilla

 7. Glömde säga att jag känner som Jenny. Totalt lurad och plundrad. Min familj har betalat 100 tals miljoner kr till stadskassan men jag får inte komma till smärt kliniken efter tre trafikolyckor. För jag är tvångsspensionerad och då utesluts jag från viss vård. Politikerna skulle aldrig våga utesluta flyktingar från vård.

  Gilla

 8. Jag gav upp, flyttade, och har aldrig ångrat det, men det känns bittert, tråkigt, och framför allt ledsamt. Jag är pensionär nu, jag kommer ihåg det riktiga och gamla Sverige, och jag kan förstå hur människor från till exempel Syrien känner sig, Även deras land slogs sönder. Metoden är bara lite annorlunda i Sverige.

  Gillad av 1 person

 9. Nu i dag lördag så sades det på TV4 att moderaterna hade bytt tillbaka till gamla loggan och att Reinfeldts eran definitivt var slut att de skulle prata med SD. Och det är nog inget aprilskämt, så håll ut. Ett bra och lovade tecken i tiden.

  Gilla

 10. Angående den eventuellt väldigt allvarliga klimatfrågan (och delvis kostnadsfrågan ).
  Ska man skratta eller gråta? Välj själv.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s