En röst på SD är en röst på PK-etablissemanget

Som jag skrev om igår, anordnar Italiens inrikesminister Matteo Salvini på måndag en konferens i Milano under namnet ”I riktning mot förnuftets Europa”, där han kickstartar kampanjen till EU-valet och det österrikiska regeringspartiet FPÖ är en av deltagarna.

Salvini vill bygga en allians med minst 20 partier och hoppas nu på stöd från det ungerska regeringspartiet Fidesz och tyska AFD, men även Sverigedemokraterna.

Salvinis EU-skeptiska parti Lega sitter för tillfället i samma EU-partigrupp som FPÖ, Marine Le Pens franska Nationell samling och Geert Wilders nederländska Frihetspartiet.

Igår kväll försökte jag utröna SD:s inställning till detta initiativ, men möttes av tystnad, vilket var ett svar i sig.

En Facebook-vän gjorde sig idag besväret att ringa till SD:s kansli och fråga om varför SD inte kan tänka sig att ansluta sig till Salvinis grupp och svaret är att SD inte kan acceptera Marie Le Pens Putin-vänliga inställning.

Så nu kan alla vi som röstade på SD i höstas i hopp om att de skulle bidraga till att även Sverige hoppade på rätt tåg mot Europas framtid känna oss rejält blåsta!

Så oerhört fånigt att ”ryss-skräcken” skulle vara det som fällde oss i slutändan, det är på gränsen till absurt att det hotet skulle vara större än allt annat och att det därför är helt i sin ordning att köra över sina väljare.

Det framstår allt mer som att vi i Sverige är förlorade och varför man överhuvudtaget ska rösta i EU-valet vete fåglarna, men en sak vet jag – en röst på SD är en röst på PK-etablissemanget!

#yougotpranked

Annonser

En reaktion till “En röst på SD är en röst på PK-etablissemanget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s