Plötsligt händer det – tyvärr alldeles för sent!

Noterar att BRÅ (Brottsförebyggande Rådet) kommer att genomföra en ny studie avseende brott bland inrikes- respektive utrikesfödda gärningsmän, en undersökning som bland annat kommer att inkludera våldsbrott och sexualbrott.

Glädjande nyheter, men beklagligt att det tagit flera år för dem att få ändan ur vagnen tack vare ryggradslösa politiker som inte lever i verkligheten! Resultatet kommer dock inte att redovisas förrän i början av 2021, vilket innebär att vi har flera år till med eskalerande grov kriminalitet och våldtäkter att se fram emot utan att man sätter in rätt åtgärder. Varje gång Morgan Johansson ställs mot väggen kommer han antagligen att hänvisa till ”pågående utredning” samt att det inte är möjligt att agera innan regeringen fått ett underlag – det vill säga tidigast hösten 2021.

Det hinner rinna mycket vatten under broarna fram tills dess och man får hoppas att det inte är för sent att agera, men eftersom vi redan nu har en kaosartad tillvaro så vill jag inte ens tänka på hur samhället kommer att se ut om två år.

https://bra.se/om-bra/nytt-fran-bra/arkiv/nyheter/2019-03-29-nya-studier-om-brott-och-migration.html

brå

4 reaktioner till “Plötsligt händer det – tyvärr alldeles för sent!

 1. Vad hjälper det att föra statistik nu. När polisen skriver svenska män för flyktingarna.
  99 procent av fallen läggs ner inom en vecka. Först så mörkar man och sen ska man bevisa att ”alla” vetat fel.
  Litar inte på på några myndigheter längre, för de vet inte vad moral, etik och mänsklighet är. Har haft stalker och sexuellt ofredande i familjen flera gånger de senaste åren. Polisen skrev svenska män, men det var Syriska män och Afganska män.
  Skolan tvingar unga Svenska flickor att umgås med Afganiskamän när de blir ofredade vågar de inte anmäla. För de tror att läraren ska ge dem lägre betyg. Eftersom lärarna gillar afganerna så mycket och skyddar dem.

  Gillad av 1 person

 2. Vi behöver ta efter länder som Italien och Danmark. Kasta ut de kriminella, dra in deras medborgarskap och uppehållstillstånd, stäng gränserna.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s