Allt är som det ska vara och läget är under kontroll…

Det är tur att svenska journalister har klimatet, Let’s dance och Josefin Nilsson att skriva om! Förutom en våldtäkt i en lägenhet är det nämligen vad som presenteras i svensk media en lördag oavsett om man tittar i DN, SvD, GP, Aftonbladet eller Expressen.

Hade jag varit journalist hade jag kommit på massor av saker att skriva om, särskilt när vi har ett land som i praktiken står på gränsen till anarki samtidigt som otryggheten bland befolkningen är större än aldrig förr, allt medan regeringen tittar åt andra hållet och låtsas som att det regnar! Tillhör det inte journalistetik att gräva och framför allt ställa ansvariga mot väggen?

#onlyinsweden

nothing.jpg

2 reaktioner till “Allt är som det ska vara och läget är under kontroll…

  1. Den svenska modellen fungerar inte längre eftersom statliga kanaler och MSM de facto har integreras i den centrala maktgrupperingen och enbart för deras talan. Istället för att övervaka klanerna inom makten har dom blivit ett integrerat verktyg inom makten som hela tiden framför vad makten vill att allmänheten skall veta, med andra ord, maktens propagandakanal. Det är därför makten är så ivriga att stänga ner alla alternativa media och med olika metoder tysta alla röster som inte för maktens talan. ”Regimkritik” har skickligt omstöpts till ”hot och hat” för att berättiga att det tystas och stängs ner. En vanlig metod att tysta är personförföljelser och offentliga uthängningar, av vilka vi sett flera på sista tiden. En annan är att utnyttja domstolarna under HMF lagstiftningen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s