Berg är till för att flyttas – utom i Sverige!

Klimat-Greta och Josefin Nilsson – två ämnen som engagerar på olika sätt och jag noterar fascinerat hur såväl artister, skådespelare, ministrar, journalister och en hel del vanligt folk går samman för att visa sitt stöd samtidigt som man sätter hård press på samhället att agera.

Detta är givetvis bra och det visar på att det finns en enorm kraft när människor gör gemensam sak, men det är synd att inte samma engagemang finns mot de saker som faktiskt hotar vår existens på sikt – till exempel den ständigt eskalerande kriminaliteten, våldtäktsfallen som samlas på hög utan att någon vågar peka på orsaken, den fortsatta massinvandringen som vår nation inte kommer att klara av, den krackelerade välfärden, censurlagar, det pågående hedersförtrycket och islamiseringen av landet samt det ökade terrorhotet.

Hade folket gjort gemensam sak och agerat så hade vi kunnat flytta berg, nu är det istället en liten klick som skriker sig hesa för döva öron medan våra makthavare i samarbete med media trycker ned alla som tycker annorlunda genom att ge dem en stämpel som inte för en sekund överensstämmer med verkligheten. Detta sväljer folk med hull och hår, varför uppförsbacken är enorm!

#onlyinsweden

move

Annonser

En reaktion till “Berg är till för att flyttas – utom i Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s