Tysklands problem med gängkriminalitet och no-go-zoner där klaner styr hela områden bygger precis som i Sverige på misslyckad integration samt rädsla för stigmatisering och diskriminering av vissa minoriteter!

Det senaste året har tyska tidningar skrivit spaltmeter om gängkriminaliteten i landet där klaner styr hela stadsdelar och det har även debatterats friskt bland politikerna i Bundestag. Men även om polisen har gjort många tillslag och har mer befogenheter än sina svenska kollegor, så förblir problemet olöst.

Den tyska researchern Ralph Ghadban, har varnat för utvecklingen i åratal utan att ha fått gehör för sin sak och han menar att uppkomsten av arabiska kriminella klaner har resulterat i flera no-go zoner i Berlin.

Ghadban listar no-go-zonerna i den tyska huvudstaden och pekar ut Cottbusser Tor, Tiergarten och Neukölln.
-”No-go-zoner är laglösa områden där poliser blir förföljda och trakasserade, poliskvinnor blir tafsade på och de mottager hot från gängmedlemmar i form av ”vi vet var ni bor” eller ”vi vet var era barn går i skolan”.

Problemet med arabklaner har funnits i Tyskland i decennier, men det är den multikulturella ideologin som har tillåtit dem att expandera. Enligt Ghadban är dessa klaner annorlunda i jämförelse med vanliga kriminella gäng.
-”I organiserad brottslighet går kriminella individer ihop frivilligt för att tillsammans planera och utföra sina brott. Det finns en möjlighet att lämna och dessutom kan gruppen infiltreras av polis. Men du föds in i klanen och har inget val. Släktskapet skapar ett klansamhälle, där medlemmanar skyddar varandra och alla håller tyst i domstol.”

När Ghadban tillfrågas om han tror att hans uttalanden kan komma att användas som stöd för antimigrationspartiet Alternative für Deutschland (AfD), konstaterar Ghadban att han har sagt detta i 20 års tid – långt innan AfD ens fanns.
-”Kritiken är farlig och motsvarar attityden av politiskt korrekthet som förtrycker fria åsikter, förhindrar en faktisk konfrontation med ämnen och lämnar det till de radikala.”

Holger Münch, chef för den tyska federala kriminalitetspolisen (BKA), har den sista tiden varnat för nyanlända migranter från norra Afrika som snart kan bilda sina egna klaner och han har uppmanat rättsväsendet att fokusera på de nyanlända.

Ghadban har också påpekat att liknande klanstruktur existerar bland tjecker, albaner och personer från Kosovo. Det handlar om familjestrukturer som tas med från hemlandet och har visat sig vara effektiv i den kriminella sektorn. Mhallamiye-klanen är ett bra exempel.

Polisen å sin sida varnar för att klanerna har snappat upp nya medlemmar från migrantströmmarna och klanerna försöker få andra att utföra det smutsiga arbetet med att sälja droger eller genomföra rån. Benjamin Jendro vid GDP-polisen menar att män som anlänt till Tyskland och ännu inte haft något med rättssystemet att göra, löper mindre risk att hamna i fängelse om de åker fast. En polis som jobbar undercover sade nyligen till den tyska tidningen Die Welt att det är de unga och fysiskt starka männen som klanerna är ute efter för att få dem att göra smutsjobbet.

Sociologer som talat med nyhetsbyrån AFP, menar att historien om klanerna i Berlin är ett avskräckande exempel på misslyckad integration. Ghadban å sin sida skyller på en rädsla för stigmatisering och diskriminering av vissa minoriteter.

Parallellerna till Sveriges likvärdiga problem är tydliga, men med den enorma skillnaden att varken det politiska styret eller polisväsendet vill erkänna vad problemen beror på och hantera det därefter – dessutom är de uppbackade av svensk media. Men under tiden som Sverige fortsätter leva i förnekelse, kan den grova brottsligheten även fortsättningsvis få fritt spelrum med dödsskjutningar varje vecka samtidigt som en oförstående justitieminister rapar upp meningslösa floskler.

http://freewestmedia.com/…/researcher-says-criminal-clans-…/

polizei

Annonser

En reaktion till “Tysklands problem med gängkriminalitet och no-go-zoner där klaner styr hela områden bygger precis som i Sverige på misslyckad integration samt rädsla för stigmatisering och diskriminering av vissa minoriteter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s