IKEA ansluter sig till den pågående islamiseringen!

Den här informationsskylten från Ikea i Linköping är ännu ett steg i den pågående islamiseringen av landet.

Hur klarade vi oss förr när vi inte hade bönerum och böneutrop?

Muslimer, buddhister, hinduer, judar och katoliker har trots allt funnits länge i landet och tidigare klarade man av att hålla religionen för sig själv som sig bör i ett sekulariserat land, men märkligt nog tillmötesgår vi hela tiden kraven från en viss religion som för varje dag växer sig allt starkare.

Man får vara glad så länge de håller sig i avskilda rum!

#tamigtillbakatilldetsekulariseradesverige

received_768606703512736

15 reaktioner till “IKEA ansluter sig till den pågående islamiseringen!

 1. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Varför inga protester, varför. Varje dag dyker det upp nya undfallande saker i samhället för smygislamiseringen.
  Är det bara vi som vaknat som ser innebörden i detta och inga andra.
  Är det så illa ställt. Ja det är det, om inte fler börjar öppna ögonen och vaknar så. Nu tog orken slut, för jag skrivit samma sak så många gånger och pratat med så många som fortfarande tror att det fimns inget att oroa sig för, du är bara paranoid säger någon, någon annan förstår inte vad jag pratar om, osv .

  Gilla

 2. Hej Jenny

  Motsäger du inte dig själv nu när jag jämför med åsikterna du framför i ditt inlägg ”https://jennypiper.blog/2019/03/10/forsvinner-landets-problem-om-vi-forbjuder-islam-och-kastar-ut-alla-muslimer/” ?

  Du skriver ju i ditt nya inlägg från 2019-03-12 ”Muslimer, buddhister, hinduer, judar och katoliker har trots allt funnits länge i landet och tidigare klarade man av att hålla religionen för sig själv som sig bör i ett sekulariserat land, men märkligt nog tillmötesgår vi hela tiden kraven från en viss religion som för varje dag växer sig allt starkare.”. Ditt ställningstagande kan ju inte bli tydligare.

  För mig är det klar att denna ideologi, som bl.a. är emot demokrati och frihet för kvinnor, inte behövs i något enda land på vår jord.

  Gilla

  1. Tycker jag inte. Bara för att jag är emot kvinnoförtryck och islamisering av landet, så vill jag inte kasta ut alla muslimer. Jag skyller dessutom på politikerna och inte på muslimerna som bara tackar och tar emot.

   Gilla

   1. För övrigt så är det väl så att deras sagobok ska följas till punkt och pricka. Finns ingen reformerad islam som är anpassad till moderna tider och humana åsikter om syn på kvinnor och demokrati. Och på det sätt som svenska kyrkan agerar med islamisering och normalisering av kvinnoförtryck och demokratiförakt på sin agenda kan man på samma gång landsförvisa dess företrädare också.

    Gilla

 3. Det står ”bönerum” på skylten, inte ”islamiskt bönerum”. Figuren på bilden ser inte heller ut att inta en islamsk kroppsställning. Under bönen står man visserligen på knä under vissa verser men har inte händerna så som visas på skylten. Se även wikipedia https://sv.wikipedia.org/wiki/Salah

  Gilla

  1. Kan det va nåt annat än islamiskt? Jag kommer inte ihåg att vi behövt be på IKEA förr, vad gäller ställningen på den bedjande är det nog em kristen som ritat, fel av denna person som givetvis skulle ta hjälp av en muslim, alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, färdighandlat på IKEA för min del

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s