Sexuella trakasserier, misshandel och brutala rån blev resultatet när invandrargäng i natt härjade i centrala Melbourne!

Ett gäng bestående av sex unga män utsatte en kvinna för sexuella trakasserier och slog en annan kvinna i ansiktet i en brutal attack igår natt i centrala Melbourne. Polisen säger att samma gäng troligen är ansvariga för en rad av rån i stadan natten till fredag och under lördag morgon, där flera offer fick uppsöka sjukhus efter att ha blivit rånade och misshandlade.

En av rånarna beskrivs ha afrikanskt utseende, vara i övre tonåren och hade på sig en vit t-shirt med ordet Balenciaga skrivet mitt på. Två av rånarna har arresterats och polisen söker efter andra som man tror varit inblandade.

Nyligen skrev jag om två unga pojkar som på väg hem efter bion blev rånade och misshandlade av ett stort invandrargäng i Melbourne när de väntade på bussen. Det verkar som att även Australien har problem i kölvattnet av migrationsströmmarna, trots att man inte tagit in en bråkdel så många migranter som Sverige.

Med det sagt vill jag poängtera att alla invandrare eller de med invandrarbakgrund verkligen inte är kriminella, men det går inte att sticka under stol med att de är överrepresenterade i statistiken och att det därför finns fog för att utreda och sätta in rätt åtgärder istället för som nu blunda för verkligheten. Det här drabbar alla landets medborgare, som känner otrygghet när dessa kriminella element får härja fritt. Vi vill ha förändring, men våra makthavare slår dövörat till medan oppositionen bygger luftslott som de aldrig kommer genomföra!

Det är också lättare att få fast kriminella individer om man ger ut signalement, något som är en bristvara i Sverige där både polisen och media drar sitt strå till stacken – troligen styrda uppifrån.

Igår skedde en knivattack i Ystad och polisen har fortfarande inga spår efter gärningsmannen, trots att man vädjat till allmänheten om hjälp – men vad förväntar man sig när allt man får veta är att han försvann i en blå bil?!

I morse blev en taxichaufför i Lund knivrånad och polisen har inga spår efter rånarna, som antagligen inte kommer att hittas eftersom man inte går ut med signalement.

Det här är både irriterande och tröttsamt – varför fortsätter man denna charad? Vad är viktigast? Fånga kriminella eller vara ”politiskt korrekta”?

Nu för tiden tror gemene man att så fort man inte anger signalement så är det invandrare som ligger bakom, även om det kanske inte är fallet varje gång. Regeringen talar ständigt om den ökade polariseringen och de mörka krafter som måste bekämpas, men förstår inte att de själva är en del av problemet!

#skippacharadernabörjaleverera

https://www.theage.com.au/national/victoria/gang-of-six-punch-sexually-assault-women-in-brutal-cbd-attack-20190309-p512zz.html

VBD.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Sexuella trakasserier, misshandel och brutala rån blev resultatet när invandrargäng i natt härjade i centrala Melbourne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s