Expressen förnedrar muslimska kvinnor och försöker få oss att bejaka kvinnoförtryck!

Hur ända in i glödheta tänkte Expressen här? Man publicerar en artikel med en bild på en muslimsk kvinna i hijab som städar och skriver att forskare kommit fram till att vardagssysslor är lika effektivt som ett hårt träningspass.

Det är dels förolämpande mot muslimska kvinnor eftersom man indirekt menar att de inte får komma hemifrån och träna, utan måste vara hemma och städa samt sköta hemmet hela tiden.

Men det är så klart också en bild som vill indoktrinera oss att acceptera kvinnoförtrycket i samhället i och med att man publicerar en artikel med en bild på en muslimsk kvinna, trots att texten inte har något med muslimer att göra.

STOR tumme ned på den Expressen!

Dessutom är jag innerligt trött på alla tidningar, bostadsföretag, kommuner, skolor och andra inrättningar som hela tiden trycker ut bilder med muslimska kvinnor och flickor iförda hijabs/slöjor – sluta med det för det hör inte hemma i vårt samhälle!

#låtallakvinnorochflickorfåkännavindenblåsagenomhåret

https://www.expressen.se/halsoliv/traning/forskare-vardagssysslor-lika-effektivt-som-hart-traningspass/?fbclid=IwAR1jSTDOKt1pQXfgeiDAzFOLhgigdNVErTZsGoGhWJ2GBmvkM-3RVKEg1us

express

En reaktion till “Expressen förnedrar muslimska kvinnor och försöker få oss att bejaka kvinnoförtryck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s