Sverige har överfulla häkten och anstalter, trots att vi inte åtgärdat en bråkdel av problemen med den eskalerande grova brottsligheten!

Det nya Sverige, där allt pekar åt fel håll – till och med häkten samt anstalter är överfulla och då har vi inte ens börjat att ta i med hårdhandskarna mot den grova kriminaliteten.

Man kan också fundera över vart man har tänkt att placera de minst 800 mycket farliga IS-återvändarna som man säger sig vara beredda att ta emot?! Just det, jag glömde att vi inte straffar terrorister i Sverige utan istället erbjuder vi terapi, kärlek och bidrag!

Men vi kan vara lugna, för enligt Morgan Johansson finns ingen anledning till oro – regeringen har full kontroll på läget och är det någon som ifrågasätter så avböjer han bara att kommentera!

20190220_211506.jpg

4 reaktioner till “Sverige har överfulla häkten och anstalter, trots att vi inte åtgärdat en bråkdel av problemen med den eskalerande grova brottsligheten!

 1. S och SD hade båda förslag att sätta dom i utländska anstalter, men det blev ingenting av då S inte kan samarbeta med SD. Då undrar jag; är det landets bästa man har för ögonen!?

  Gilla

 2. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Man verkligen känner hur tryggheten omfamnar en, när Morgan Johansson med regeringen bakom sig säger sig att han har full koll på allt. Vad är väl 800 IS krigare mot Morgan Johanssons myndiga uttalande i denna fråga.
  Väl här i Sverige blir alla IS krigare fromma som lamm, vilken underbar förvandling som endast sker i Sverige idag
  ( Obs, inlägget innehåller spår av ironi)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s