Många europeiska länder stänger dörren för IS-återvändarna, men i Sverige gör man tvärtom och Säpo är ”redo” att ta emot 800 extremt farliga terrorister!

Samtidigt som USA:s president Donald Trump i helgen uppmanade Europa att ”ta hem” IS-krigarna, är det många länder som nu gör tvärt om. Frankrike, Holland och Belgien drar in medborgarskapet för IS-återvändare och hindrar dem på så sätt från att komma tillbaka och nu är även Danmark på väg att följa efter. Flera folketingspartier säger sig stötta förslaget och det är juridiskt möjligt, även om det kräver lagändringar.

Meanwhile in Sweden… säger sig säkerhetspolisen nu vara redo ta emot återvändande IS-medlemmar. Det rör sig om cirka 800 ”svenskar” som finns bland de tillfångatagna IS-terroristerna i Syrien, men det finns två stora problem – de kommer troligen inte att kunna dömas i Sverige och de är extremt farliga.

Jesper Söder, tidigare underrättelseofficer i kurdiska SDF:
-”De som rest från Väst är absolut farligast, det är dem man absolut ska akta sig för. De är mest radikala, mest hjärntvättade och har inga gränser.”

Medan andra länder enkelt genomför lagändringar så står Sverige i vanlig ordning helt handfallna men med en trogen öppen famn, samtidigt som man fortsätter satsa på terapi och bidrag.

Här ska både den borgerliga och den rödgröna regeringen bära hundhuvudet! Redan på 1990-talet flaggade man för att vi behövde genomföra en grundlagsändring för att kunna dra in medborgarskap då vi redan på den tiden hade krigsförbrytare i landet – något som den dåvarande borgerliga regeringen struntade i. Sedan har denna fars fortsatt för varje ny regering, trots att hotet bara ökat och vi har fortfarande ingen ny lagstiftning på plats fast den nu behövs mer än någonsin!

Behöver jag nämna att vår katastrofala justitieminister Morgan Johansson avböjt att kommentera?!

Trots att det gått flera år sedan Säpo första gången deklarerade att man tappat kontrollen över alla jihadister i landet, så har regeringen inte agerat och nu kan vi snart se fram emot ytterligare 800 tickande bomber.

Frågan är således inte längre OM det kommer att ske terrordåd i Sverige, utan NÄR och vad händer när de organiserar sig?

https://jyllands-posten.dk/…/flere-partier-vil-fra-distan…/…

http://www.friatider.se/s-po-sverige-redo-ta-emot-terv-ndan…

jyland.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Många europeiska länder stänger dörren för IS-återvändarna, men i Sverige gör man tvärtom och Säpo är ”redo” att ta emot 800 extremt farliga terrorister!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s