Ris eller ros – man får det man förtjänar!

Läsarskaran växer och jag vill tacka alla som uppskattar mina texter och nyheter – det är ni som får mig att orka fortsätta!

När man uppnått 40-årsåldern kan man väl säga att man levt halva sitt liv och jag kan konstatera att jag under hela den tiden hållit mig till höger på den politiska skalan. Jag har röstat både M, KD och SD genom åren, men jag kan med gott samvete deklarera att jag aldrig lagt min röst på de resterande i viss mån hycklarpartierna – S, MP, V, C och L. Jag var någon gång i början av milleniet inne på att rösta på Folkpartiet när Lars Leijonborg var partiledare samt har även övervägt Centerpartiet när Maud Olofsson var ansiktet utåt – båda var enligt mitt tycke bra partiledare även om det i efterhand kommit fram mindre smickrande fakta om Olofsson.

Det handlar i mångt och mycket om partiledarna – se till exempel på Fredrik Reinfeldt, en idiot har det visat sig i efterhand men han lyckades ändå snärja min röst två gånger eftersom han lyckades föra fram sin sak på rätt sätt och få med sig väljarna. Jag tror att Moderaterna skulle få ett lyft om de bara bytte partiledare. Jag har inget personligt emot Ulf Kristersson som verkar både trevlig och reko, men han är lite för mesig för att vara partiledare och enligt min uppfattning saknar han de ledaregenskaper och den råg i ryggen som en partiföreträdare behöver.

Någon initierade nyligen att många av mina följare är SD-supportrar – må så vara, men då kan jag göra er besvikna med att jag inte är SD-frälst själv. Jag befinner mig någonstans mitt i och uppskattar både M, KD, SD och MED för alla fyra har bra saker i sina partiprogram.

Många har påpekat att jag själv borde ge mig in i politiken, men så länge det ultimata partiet inte finns så håller jag mig till pennan – dessutom uppskattar jag den sits man har när man är partipolitiskt obunden, för då behöver jag inte ta hänsyn till någon utan kan skriva precis vad jag tycker och tänker. Jag kritiserar de som förtjänar det samt rosar de som gör bra saker – oavsett partifärg.

Vi kör vidare och jag hoppas ni hänger på ett tag till!

me.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Ris eller ros – man får det man förtjänar!

  1. Du är duktig och behövs.
    Jag tror inte att Margot Olofsson var ensam ansvarig for nuon, hon tog nog på sig syndabocksrollen för att minimera skadorna och skydda de andra. Min teori bara.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s