Det nya Sverige, där samhället ger kriminella fritt spelrum!

Fyra knivbeväpnade personer hotade, rånade och misshandlade elva ungdomar i Södra Sandby, nära Lund. Minst en av gärningsmännen bar kniv och de var i övre tonåren.

Inte konstigt att användandet av kniv ökar bland ungdomar eftersom de känner att de måste bära vapen för att skydda sig i dagens samhälle.

Som ung i Sverige idag är risken stor att råka ut för sexuella övergrepp, misshandel och rån, men tyvärr har samhället redan gett upp och låter det fortgå istället för att ta i med hårdhandskarna för att återskapa tryggheten hos befolkningen – tragiskt!

Tack statsminister Löfvén och justitieminister Johansson för att ni gör ert bästa för att låta kriminella i Sverige få fritt spelrum och inte ämnar ta ert förbannade ansvar som det anstår ett lands regering! Signalerna ni sänder är tydliga – beväpna er själva, för vi har annat att tänka på än att se till att landet har ett fullgott rättsväsende samt en komplett och kompetent polisstyrka!

Tack även till Annie Lööf och Jan Björklund för att ni satte era egon framför svenska folkets behov av ett ansvarsfullt styre med medborgarnas bästa för sina ögon!

För övrigt finns inget signalement på gärningsmännen, men det är ju Sverige och då kan man inte förvänta sig något annat eftersom våra makthavare inte vill ”kränka” människor.

#onlyinsweden

 

20190218_065203

Annonser

En reaktion till “Det nya Sverige, där samhället ger kriminella fritt spelrum!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s