Borde vi inte kunna kräva mer av våra rikligt avlönade politiker, eller har oppositionen redan gett upp?

Alltså seriöst – landet brinner och våra politiker tjafsar om vem som ska ligga med vem i nästa val, om fyra år?!

Jag avstod från att kommentera Annie Lööfs makabra uttalande häromdagen, där hon – trots sina fadäser – ville sy ihop förhållandet med Alliansen igen till nästa val. Jag tyckte att det var oseriöst, men också ointressant eftersom 2022 inte direkt väntar runt hörnet.

Tydligen tycker svensk massmedia att det är värt att spinna vidare på eftersom både Busch-Thor och Tobé kommenterat det under helgen samt nu även Ulf Kristersson som synes.

Hur vore det om våra makthavare och journalister lade allt krut på att stoppa den grova kriminaliteten, strama åt migrationspolitiken, ställa krav på nyanlända, försöka hindra den ekonomiska krisen för landets kommuner samt stävja utbredningen av radikal islam, istället för att leka dokusåpa?!

Det är trots allt våra barns framtid det handlar om och det är lite allvarligare än huruvida den döda Alliansen skall återuppstå (för vilken gång i ordningen?)!

#mindresnackmerverkstad

20190217_205326.jpg

Annonser

En reaktion till “Borde vi inte kunna kräva mer av våra rikligt avlönade politiker, eller har oppositionen redan gett upp?

  1. Precis Jenny. I stället för på allvar diskutera och komma fram till realistiska förslag avseende invandringen och vad som krävs så fortsätter våra politiska partier att sprätta sand på varandra i sandlådan. Jag blir så jävla trött på dessa imbecilla idioter som dels vanstyr landet och dels vägrar ta in den verklighet som allmogen lever i. När ska dessa skattesubventionerade politiker fatta? Fatta att de är orsaken och bär all skuld till att landet förfaller i våld och kriminalitet. Jag är tyvärr väldigt pessimistisk till att en reell förändring någonsin ska komma till stånd och jag tror mig veta att en stor del av landets befolkning är av samma åsikt. Men varför i helvete röstar majoriteten för fortsatt destruktion av landet? Jag finner inte ord för att skriva mer…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s