Tyskt universitet förbjuder niqab och burka under föresläsningar – får stöd av landets utbildningsminister!

När en studerande på Christian Albrechts Universitet i Kiel kom till föreläsningen i niqab fick det snabbt konsekvenser, och snart hade universitetet infört ett förbud mot niqab samt burka. Tysklands utbildningsminister Karin Prien, från Merkels parti CDU, bifaller beslutet.
 
När de inte har undervisning eller sitter på föreläsningar, får de muslimska kvinnorna på universitetet klä sig som de vill, men dyker de upp till föreläsningar med ansiktet täckt bakom en niqab kan de nu bli ombedda att ta av den.
 
Det är sedan tidigare förbjudet för lärare att bära niqab och burka i flera städer i Tyskland.
 
På nationell nivå är det straffbart att köra bil med delar av, eller hela ansiktet täckt i enlighet med en ny trafik-lag som trädde i kraft 2017.
 
På offentliga platser får man heller inte bära varken niqab eller burka på arbetet. Arbetar man i militären eller som ombundsman är det också olagligt att täcka ansiktet.
 
I staten Bayern är det förbjudet att vara beslöjad i flera offentliga städer.
 
Liknande förbud mot att täcka sig finns i flera europeiska länder – Danmark, Italien, Österrike, Holland, Belgien och Frankrike.
 
Meanwhile in Sweden… finns det inget som helst motstånd mot detta kvinnoförtryckande plagg utan vi bejakar användandet även på små flickor och på muslimska förskolor går personalen klädda i niqab – ty i feminismens högborg styr hycklarna riket utan en tanke på konsekvenserna av deras oansvariga politik och folket i sin tur fortsätter att rösta fram hönshjärnorna vid varje val!
 
#onlyinsweden
 
burqa.jpg

En reaktion till “Tyskt universitet förbjuder niqab och burka under föresläsningar – får stöd av landets utbildningsminister!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s