Förbannade Sverige och den vidriga åsiktskorridorren – yttrandefriheten är bara ett ord på ett papper!

Simförbundets ordförande Ulla Gustavsson som jag hyllade häromdagen efter att hon vågat ta bladet från munnen och kritiserat bilder på barn i slöja i idrottssammanhang, avgår nu efter massiv kritik mot henne efter intervjun i Aftonbladet.

Jag blir så ledsen, trött och besviken på den vidriga åsiktskorridor som vi har i landet och hur eliten i PK-Sverige pekar ut de som ska lynchas i media.

FÖRBANNADE FEGISAR ÄR VAD NI ÄR! Förstår ni inte att vi aldrig kommer att komma någonstans när ni hela tiden dödar debatten?!

Ulla är varken rasist eller islamofob och det är ingen annan heller som vågar diskutera känsliga frågor som måste upp till ytan!

Andra länder fördömer burka, niqab och slöja på kvinnor samt lagstiftar mot detta kvinnoförtryckande plagg, men i Sverige kan vi inte ens diskutera problemet med att små flickor måste täcka sitt hår och kropp utan vi bejakar att små flickor sexualiseras!

Det är inte ofta man är stolt över att vara svensk nu för tiden och idag är verkligen inte en sådan dag.

När muslimer hittar Allah under en idrottssko blir det ett förbannat liv och hundratusentals känner sig kränkta, men när människor upprörs över att små flickor tvingas in i förtryck från barnsben då är det islamofobi och drevet går!

Vi borde alla stå upp och stötta kvinnor som Ulla som vågar säga det många tänker – var är alla feminister nu?! Bedrövligt Sverige!

https://www.dn.se/sport/uppgift-till-dn-simforbundets-ordforande-avgar-efter-slojdebatt/

20190214_133932.jpg

 

 

9 reaktioner till “Förbannade Sverige och den vidriga åsiktskorridorren – yttrandefriheten är bara ett ord på ett papper!

  1. Bonnier och den liberala (läs intoleranta) pöbeldiktaturen har skapat detta samkällsklimat. I ett nära samarbete med den lika inskränkta och demokratifientliga sittande s k u r k-regeringen. Följaktiligen måste bägge bort för att rädda demokratin. Inte den liberala (läs judiska) demokratin utan den okorrumperade riktiga demokratin..

    Gilla

  2. Det är väldigt svårt att förändra andra människor , och ännu svårare att förändra andra människor som inte vill förändras utan tycker och tror att de har helt rätt.
    Det gäller att förändra nästan hela samhället i detta land, utomlands har de kommit till mer insikt.

    Detta klipp kan ge ett litet hopp, han är duktig och tappar inte fattningen. Ge inte upp, men bränn inte ut dig heller.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s