Många kända profiler vill till Bryssel, men vem tar kampen för Sveriges överlevnad?

Noterar att många kända profiler kandiderar till EU-valet – på gott och ont, för vem ska stanna kvar här i landet och strida för oss?

Är det något vi har brist på i Sverige så är det kompetenta politiker med kurage och det är därför jag inte är jätteroad över det faktum att flera vettiga personer som är pålästa samt vågar säga vad de tycker nu väljer att kandidera till EU-valet.

Varför kandiderade de inte till riksdagsvalet istället där de verkligen behövs? Har de gett upp Sverige och insett att landet är kört, varför det är bättre att satsa på Europa? Eller känner de att det inte är möjligt att göra avtryck i svensk politik på grund av den smala åsiktskorridoren i kombination med diktatoriska partiledningar? Oavsett så är det en förlust.

Nog för att Europapolitiken är viktig, men just nu känns det som att det är Sverige som nation som ligger pyrt till och därför behöver vi mobilisera allt motstånd mot den politiskt korrekta vänsterrörelsen som hållit landet i ett järngrepp så länge, för att få till stånd den förändring vi så väl behöver.

Även om dessa nyckelpersoner säkert kommer göra nytta i EU, så funderar jag ändå över vad som kommer att hända när Sverige urholkas på kompetenta politiker som hellre drar till Bryssel än slåss för Moder Svea?

Uppförsbacken blir klart brantare, men hoppet ställs till att EU står vid ett vägval i och med valet i maj, där resultatet kan bana väg för en våg som även sköljer över på Sverige. Förhoppningsvis måste då även regeringen Löfvén vika ned sig och följa EU-direktiven när det gäller t.ex. migration, yttrandefrihet och kampen mot radikal islam.

where.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Många kända profiler vill till Bryssel, men vem tar kampen för Sveriges överlevnad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s