Vi blir grundlurade tack vare den ytterst oansvariga migrationspolitiken!

Vi har i många sammanhang fått höra att migranter utnyttjar det svenska asylsystemet för att få uppehållstillstånd och börja tanka bidrag.

Igår verifierade en läsare på bloggen mina farhågor. Vederbörande har varit fritidspolitiker i 30 år, arbetat mycket med migrationsrelaterade frågor och berättar att många människor som arbetar med migranter i Sverige har fått munkavle och inte vågar berätta hur det ligger till. Det handlar om berättelser från förskolepersonal, arbetsförmedlare, handläggare på Försäkringskassan, vårdpersonal, läkare med mera.

Det tragiska är att de flesta migranter i världen vet och har vetat i flera decennier att det finns hål i det svenska asylsystemet som man lätt kan utnyttja till sin fördel. Om man t.ex. låtsas vara under 18 år får man lättare stanna i Sverige och det finns dessutom en manual på saker man ska säga för att garanterat få stanna i Sverige och den är gjord av migranternas landsmän som placerats på olika myndigheter enbart på grund av deras språkkunskaper.

Migrationsverket lär krylla av ”aktivister” och ett annat exempel är Trafikverket, där man ser till att ett leg byts mot körkort för ca 10.000 kr.

Bilhandlarna och mäklare berättar hur migranter kommer in med 300.000 kr och köper en bil kontant, samtidigt som de lever på skattepengar. Det är heller inget ovanligt att de kan betala några hundra tusen under bordet för att få förtur till hus. Det är något som man faktiskt skryter om, samtidigt som man inte förstår hur svenska politiker kan vara så dumma.

Nej, det är vi många som undrar – att Sverige har fått så naiva klåpare till makthavare är helt galet! Man brukar säga att man får de politiker som man förtjänar, men i det här fallet tycker jag inte att vi gjort oss förtjänta av det bedrägeri som fortgår framför våra näsor.

Hur länge till ska vi acceptera att dessa egotrippade politiker hjälper till att urholka landet?

being-fooled-does-not-make-you-a-fool-you-only-7016945.png

4 reaktioner till “Vi blir grundlurade tack vare den ytterst oansvariga migrationspolitiken!

  1. Sökandet efter en mera sann sanning än den nuvarande är viktig. Och du verkar göra ett bra och viktigt jobb där. Hoppas vi får reda på hur det egentligen är ganska snart.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s