Det kom ett brev från en medmänniska som inte heller står ut med hur politikerna trampar på svenska folket!

Allt fler svenskar börjar se igenom politikernas dimridåer och ifrågasätta vad som pågår. I natt kom ett brev från en kvinna som läser min blogg och med förfäran ser hur landet nedmonteras bit för bit.

”Trevligt att det finns dem som vågar säga sanningen, för våra politiker har ju skrämt svenskar. Det ska löna sig att arbeta och det gjorde det innan man gjorde vidriga försäkringar för alla sjuka och funktionshindrade (Alliansen) och nu är det många människor som anser att de inte är skyldiga (flyktingarna) ett bättre liv även vad vi vanliga arbetare har.

En miljon sjuka och funktionshindrade familjer lever på tusentals kronor mindre än vad flyktingarna får i rena pengar. 2015 när flykting även kom så tog man bort LLS för funktionshindrade men det alla inte vet är att politikerna utrotade sjukas och funktionshindrades rättigheter på alla områden. Vårdbidrag. Handikappersättning. Om du är funktionshindrad och inte kan gå 200 meter men har 6 meter till skolan, så kan du inte få bussbiljett eller stöd, eftersom man anser att alla människor har en kostnad på att förflytta sig. Men är du illegal flykting så får du buss, biljett, mat kläder och bostad. De får stanna i Sverige för att läsa gymnasiet. Medan man säger till sjuk att de får skaffa sig en privatförsäkring.

Jag har varit med om tre trafikolyckor går med två kryckor, har ont dygnet runt, samtidigt som jag har en son som har en CP-skada pga. dålig vård. Därför har jag sett att alla nedskärningar handlar om att finansiera och dölja de verkliga problemen och kostnaderna för flyktingarna, för alla stöd skulle omprövas 2015 och nedskärningarna var 80 procent.

Det sitter över en miljon skattebetalare och deras anhöriga som fått fruktansvärda konsekvenser och tror att det bara är de som drabbats eller bara de grovt funktionshindrade. Men politikerna vet att det inte blir protester.

Jag har jobbat 30 år för funktionshindrade och flyktingar – alla myndigheter ser genom fingrarna när det gäller beslut till flyktingarna och de får det de inte har rätt till genom att skrika eller kalla de anställda för rasister, medan funktionshindrade alltid hamnar mellan stolarna och får avslag . Alla myndigheter är nu de sista fyra åren fruktansvärt otrevliga och vidriga i sitt bemötande.

Har varit med på beslut där en rik flykting fick sitt hus utbyggt med ett kök. Sovrum, vardagsrum, toalett som anpassning så hans far kunde bo hos honom. Alltså han fick en och en halv miljon kronor av kommunen. Flyktingar får förtur till sjukvård och tandvård även om de ska utvisas.

Försäkringskassan betalar ut pension till en kvinna som varit död i 6 1/2 år. Samtidigt som en funktionshindrad flicka inte kan få 350 kr i månaden till bussbiljett. Har vänner i hela världen och mina vänner i EU säger att deras vänner planerar flytta till Sverige för att vi ska betala deras barns utbildning. Vi får heller inte glömma att alla flyktingar i EU kan flytta hit när de har fått EU-medlemskap. Jag vet att min man jobbat och betalat skatt i 40 år, trodde han skulle få gå i pension men inte, han måste nu jobba till 68 år. Samtidigt som pensionen har gått ned med 3000 kr sen 2006. Så man undrar även vad dessa pengarna tagit vägen?”

Tänk så många arga och besvikna människor som finns runt om i landet, som ingen någonsin lyssnar på – inte konstigt att politikerföraktet ökar konstant. Men av någon märklig anledning så bekommer det inte våra makthavare ett dugg, utan de verkar leva som kungarna gjorde förr – helt isolerade från vanligt folk!

bild.jpg

Annonser

5 reaktioner till “Det kom ett brev från en medmänniska som inte heller står ut med hur politikerna trampar på svenska folket!

  1. En ovanligt bra beskrivning av ”Det svenska tillståndet”. Själv är jag både ledsen, arg och bitter över förfallet, men samtidigt glad över att jag själv hade en möjlighet att flytta till ett bättre land på äldre dar.

    Gillad av 3 personer

  2. Jag vet att det sannolikt är som brevskrivaren säger. Jag har pratat med flera människor med funktionshinder som säger samma sak. Alla de funktionshindrade som jag träffade tänkte rösta på Jimmie Åkesson.

    Politikernas behandling av funktionsnedsatta kan liknas vid en slagt Hitler-light-utrensning av människor med funktionshinder. Jag berättade naturligtvis om Vetenskapliga partiets kombination av vänsterpolitik och nationell politik, som gynnar alla människor, miljön och framtidens generationer. De flesta funktionshindrade tyckte att det lät utmärkt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s