Våra politiker avskärmar sig fullständigt från medborgarna vilket kommer att bli deras fall!

För över 200 år sedan var Sverige uppdelat i olika samhällsklasser – adelsståndet, prästeståndet, borgarståndet och bondeståndet. Kungen var i mångt och mycket avskärmad från befolkningen genom att leva ett överdådigt liv tillsammans med sitt hov, utan att behöva ta hänsyn till, eller lyssna på bönderna och borgarna.
Det känns som att detta är precis vad som händer nu i Sverige. Våra makthavare, såväl de som styr landet som den så kallade ”oppositionen”, sitter på sina höga hästar uppe i Rosenbad långt bort från verkligheten och vardagen som miljoner människor tvingas möta varje dag. Man har givetvis sina aningar om hur det egentligen står till och så klart har man tillgång till faktabaserade rapporter samt analyser som sänder varningssignaler, men man väljer att aktivt slå dövörat till för man vill inte kännas vid den hårda och tuffa verkligheten som man själv skapat.

Det här betyder att svenska folket som i alla år lagt sina liv i politikernas händer nu står helt utan skyddsnät. Den som inte kan rätta in i sig i ledet av lydiga arbetsbin som ser till att hålla grytan kokande, finner sig helt plötsligt ute i kylan utan någon som helst hjälp från samhällets sida. Än så länge är det dock för många som har det för bra och den bittra sanningen har inte gått upp för alla, men för de miljontals svenskar som förstått innebörden, känns sveket från våra politiker mångdubbelt.

Det värsta hyckleriet av dem alla är när Stefan Löfvén, Annie Lööf, Jan Björklund, Isabella Lövin och Jonas Sjöstedt orerar om att vi måste lära oss av historien samt att det största hotet mot Europa är högerextremismen. Det största hotet mot Europa är radikal islam och det har man förstått överallt utom i Sverige, där man fortsätter att låtsas som att vi är överrösta av högerextremister som hotar hela nationen. Att de radikala elementen som är det riktiga hotet växer för varje dag man väljer att ignorera dem är dock inget som bekymrar våra naiva ministrar.

Ju närmare vi kommer EU-valet så lär vi få höra denna svada på daglig basis och det står mig upp i halsen. Det är ju på grund av dessa enfaldiga och naiva politiker som vi har fått de problem som landet nu drunknar i och så står de och klagar på att människor känner hat samt främlingsfientlighet – har de ingen hjärna överhuvudtaget som kan hjälpa till att lägga ihop ett plus ett och förstå orsak samt verkan?

De galna svenska politikerna, såväl de borgerliga som de rödgröna, har alla bidragit till samhällets förfall genom sin oansvariga politik och nu när hela samhället krackelerar leder det till att måttet är rågat hos befolkningen, men istället för att bejaka människors ilska och besvikelse samt börja lyssna på medborgarna, så  pekar man hellre finger. Att ta sitt förbannade ansvar för det som man varit med och orsakat finns inte i deras värld!

Dessa politiker förtjänar inte att sitta där de sitter och hade det varit lite tåga i folket så hade man sett till att byta ut regeringen omgående – de är en skam för Sverige!

20190212_114135.jpg

 

 

 

 

 

6 reaktioner till “Våra politiker avskärmar sig fullständigt från medborgarna vilket kommer att bli deras fall!

  1. Andas djupt i stillhet, Jenny, och vänta i lugnet på modet och den positiva kreativa lösningen på vårt gemensamma problem! 🙂

    Jag ÄR f.ö. mediterande politiker och avskärmar mig INTE från medborgarna. Jag länkar till många medborgare i min RSS-feed och de kan kommentera i Vetenskapliga partiets kommentarsfält.

    Gilla

  2. Det blir så här när judarna lurat oss och tagit makten i landet. Det blir inte bättre förrän vi kastat ut judarna från politiken och vi svenskat tagit makten över vårt eget land igen..

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s