Den rödgröna regeringen lovar i vanlig ordning mer än de kan hålla och nu stoppar man höjda polislöner – det måste kännas bra för Centern och Liberalerna att bidraga till landets förfall!

Igår kväll skrev Moderaternas rättspolitiska talesperson Johan Forssell, ett debattinlägg i SvD där han ifrågasätter varför regeringen stoppar höjda polislöner. Tyvärr en låst artikel, men ingressen sänder ett tydligt budskap.

”Det är uppenbart att arbetet som polis i Sverige måste bli mer attraktivt. Därför är det djupt olyckligt om regeringen vägrar genomföra den satsning på höjda polislöner som Moderaterna och Kristdemokraterna har drivit fram.”

Självklart måste polislönerna höjas och det skulle man gjort redan för tio år sedan, vilket även den dåvarande borgerliga regeringen sett till att sätta på is trots fakta på hand. Sent ska syndaren vakna, men bättre sent än aldrig!

Stefan Löfvén, som i sossarnas senaste propagandafilm breder på vitt och brett om hur han ska fixa Sveriges alla problem, lovar så klart också att anställa fler poliser – en floskel som vi hört oss utled på. Hur anställer man poliser som inte existerar?

Visst behöver fler poliser utbildas, men problemen är här och nu – landet brinner, men det kanske gått statsministern förbi?!

Genom att höja polisernas löner skulle man kunna locka tillbaka det stora antalet erfarna poliser som lämnat yrket på grund av usel lön och bristfälliga resurser, där de trots allt förväntas riskera livet varje dag. Men logik och sunt förnuft är inte regeringen Löfvéns starka sida – det viktigaste är trots allt att vi låter miljarder av skattebetalarnas pengar regna över migrations- och integrationssektorn. Att dra in på den största utgiftsposten och satsa pengarna på våra egna medborgare, återuppbygga välfärden samt skapa trygghet i samhället är helt otänkbart!

Det måste kännas bra att vara Annie Lööf – en redig polisdotter – när man stödjer en regering som för en skadlig politik för landet utan minsta intresse för att varken förbättra polisernas situation eller stävja den grova brottsligheten!

https://www.svd.se/m-varfor-stoppar-regeringen-hojda-polisl…

20190210_073103.jpg

Annonser

En reaktion till “Den rödgröna regeringen lovar i vanlig ordning mer än de kan hålla och nu stoppar man höjda polislöner – det måste kännas bra för Centern och Liberalerna att bidraga till landets förfall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s