Svensk media älskar att hata president Trump, men han presterar åtminstone – de verkar dock inte reflektera över att Sverige har en alldeles egen knäppgök på tronen!

Stefan Löfvén – jag tror inte att jag var ensam om att tro att vi var av med honom för gott efter valet. Att han nu återigen sitter vid spakarna som landets statsminister är inget annat än ett mirakel och han sitter där han sitter utan några som helst planer på att maka på sig.

I Socialdemokraternas nya propagandafilm intervjuas statsminister Löfvén och basunerar ut att han nu ska ta tag i Sveriges problem, att alla ska få det bättre, att klyftorna ska minska, att skolan och sjukvården ska fixas, att poliserna ska bli fler, att man ska höja pensionerna, att försvaret ska bli starkare samt viktigast av allt – att SD inte får något inflytande.

Att man sänker skatten för de allra rikaste genom att ta bort värnskatten nämndes dock inte och personen som intervjuar Löfvén hävdar i stället att Socialdemokraterna ”alltid tar kampen mot klyftorna”.

Är det någon överhuvudtaget i detta avlånga land, förutom Socialdemokraterna själva, som för ett ögonblick tror på det han står och säger? Linda Bengtzings gamla slagdänga ”Jag ljuger så bra” passar in utmärkt på landets statsminister. Hur många gånger har han inte stått och blåljugit svenska folket rakt upp i ansiktet och kommit undan med det? Allt för många gånger tyvärr!

Att han har mage att stå och säga att hans viktigaste mål är att se till att SD inte får en avgörande roll när partiet de facto har varit landets tredje största parti en längre tid samt numera kan titulera sig landets andra största parti. Skam går på torra land när vi har en statsminister som ignorerar så många väljare genom att stampa sönder våra demokratiska värderingar!

Det är märkligt att Socialdemokraterna inte på några villkor är villiga att ge SD en chans, ett beslut som baseras på fantasier och insinuerande påståenden som inte bygger på fakta,
trots att de har starkt stöd hos folket från vilka makten skall utgå samt att de aldrig fått chansen att implementera sin politik på riktigt.

Men det mest bisarra med hela situationen är att den rödgröna centerliberala röran inte har några som helst problem att samarbeta med Vänsterpartiet – ett parti med en så mörk historia och galna idéer att man blir uppriktigt illa till mods bara man tänker på det. När det kommer till att ge kommunister inflytande, så har Socialdemokraterna inte några som helst betänkligheter och det är i mina ögon det största hyckleriet av dem alla!

Det finns inte på kartan att jag ska kunna ta Löfvén och hans anhang på allvar – den dagen hans imperium faller ska jag fira med champagne, för är det något som jag inte klarar av här i världen så är det fega och hycklande politiker!

Den amerikanska presidenten Donald Trump är som bekant svensk medias favorithatobjekt, där man inte kan få nog av att peka ut alla hans fel och brister samt gärna framställer honom som korkad. Av någon anledning belyser man aldrig allt gott som han faktiskt gör och han har presterat en hel del under sin tid som president. Där ligger verkligen vår egen regering i lä som är världsbäst på mycket snack – ingen verkstad. Man kan därför fråga sig varför svenska journalister går över ån efter vatten, när vi har en alldeles egen knäppgök i Rosenbad som inte för en sekund använder sitt sunda förnuft eller lyssnar på folket, men ändå aldrig ställs mot väggen?! Just det, statsstyrd media – tur för honom det!

http://www.friatider.se/stefan-l-fven-att-st-nga-ut-sd-r-ri…

6 reaktioner till “Svensk media älskar att hata president Trump, men han presterar åtminstone – de verkar dock inte reflektera över att Sverige har en alldeles egen knäppgök på tronen!

 1. Att vara feminist påstås vara någon som aktivt arbetar för att kvinnorna ska få det bättre.
  Det räcker alltså inte att bara säga att man är feminist.
  ………………..
  Att vara demokrat borde förhoppningsvis innebära att man aktivt jobbar för demokrati.
  Den som aktivt jobbar för att stänga ute ett parti tror eller hoppas jag i alla fall bör knappast kunna kalla sig demokrat.
  I varje fall står den inte upp på de demokratiska spelreglerna.

  Gillad av 2 personer

  1. Ordet ”demokrati” har gets en helt ny innebörd. Det är inte längre samma sak som ”folkstyre”. Numera är ”demokrati” som i Nordkorea, Sovjet, eller DDR, alla demokratier, inklusive rösträtt. ”Demokrati” är nu samma sak som ”socialism” och den autonoma och autokratiska makten skall naturligt ligga hos det socialistiska partiet, som en gång bildades som och var ett nazistparti under annat namn, då med flera regeringsministrar och en statsminister som uttalade nazister. Det heter just ”nationalsocialism”. Folkmorden, som egentligen var ett kulturmord, för nära 100 år sedan är välkända. Idag upprepas dom men metoden är mer sofistikerad.

   Gilla

   1. Det verkar tyvärr sant. Tack. Förresten så ger nägon TVserie nu ganska bra inblick i hur det egentligen gick till på 70 80 talet med Erik Haag och kakan Hermansson något med mitt band. Skådisarna så där men historiskt ok.

    Gilla

 2. Historien upprepar sig. Den 12e mars 1938 marscherade tyska trupper in i Österrike och dagen efter deklarerade Hitler sin ”Anschluss”. Hitlers trupper mötte inget motstånd. Förberedelserna hade pågått i över två år. Massiva propagandakampanjer i reguljära media att Österrike borde bli en provins i Tyskland, drivna av, just det, Socialdemokraterna. Man hade systematiskt avväpnat hela befolkningen. Idag ser vi nästan exakt samma sak i Sverige. Massiva propagandakampanjer att svenskarna av ”säkerhetsskäl” måste allt närmare ansluta sig till den amerikanska militärdiktaturen, och lokalbefolkningen avväpnas. Igen, utvecklingen drivs av Socialdemokraterna. Dagens ”Anschluss” är i full gång.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s