Vem bryr sig om miljontals frustrerade svenskar?

Människor är arga, ledsna, besvikna och frustrerade över det öde som landet nu går till mötes med besparingskrav, lågkonjunktur och klyftor som ökar likt ett helvetesgap. Särskilt det faktum att det drabbar många familjer som har barn som går i skolan och verkligen inte önskar mer lärarbrist eller större klasser med mycket stök samt äldre anhöriga som får betala mer för maten på äldreboendet eller där redan stressad hemtjänstpersonal nu inte kommer att ha varken tid eller möjlighet att bistå de äldres behov på rätt sätt. Bostadsbrist och en vård som redan kollapsat gör också sitt till.

Så vad gör regeringen och våra kommunpolitiker när man ser hur missnöjet och upprorsstämningen sjuder bland befolkningen, vilket är ett resultat av den ytterst oansvariga politiken som man bedrivit i decennier och nu som kronan på verket bildat Januariöverenskommelsen? Ser man det för vad det är och tar man det på allvar, eller fortsätter man att intala sig att det bara handlar om rasister och högerextremister som man vägrar att ge uppmärksamhet? Lyssnar man på väljarna eller sätter man sitt eget ego i främsta rummet som en riktig godhetsknarkare?

Detta vet vi redan svaret på och vi är de facto utestängda i kylan och lämnade till vårt eget öde, medan majoriteten av den indoktrinerade befolkningen lever vidare i ett påhittat lyckorus med en rosa bubbla som hotar att spricka när som helst.

Vem ser och hör alla dessa människor som känner avgrunden öppna sig framför deras fötter? Ingen av vikt!

Vad händer med alla dessa känslor som man inte får utlopp för och som inte bejakas samt accepteras av våra makthavare? Jo, maktlösheten och irritationen riktas istället mot landets största varböld – migrationen och invandrarna får bära hundhuvudet istället för de flata politikerna som orsakat den härdsmälta som vi nu ser.

En faktor som får bägaren att rinna över på många är när människor ser svart på vitt att skatterna höjs och man sparar på vår välfärd samtidigt som man öser pengar över migranter samt deras anhöriga i en aldrig sinande ström.

Landet brinner och blöder, människor är otrygga samt de ekonomiska problemen hopar sig i vardagen, kriminaliteten ökar medan poliserna minskar och straffen är för låga, skyddsnätet ger vika – men ingen lyssnar eller tar det på allvar!

Jag brukar alltid säga att man inte är rasist för att man kritiserar invandringspolitiken samt pekar på integrationsproblemen som våra politiker hukar för, men det går inte att sticka under stol med att effekterna av regeringens förda politik föder rasism och hat på ett eller annat sätt.

Ikväll såg jag ett inlägg i Facebook-gruppen ”Stå upp för Sverige” som fått nästan 4.000 reaktioner och jag vet inte vad jag ska tro om innehållet i texten. En ung kvinna berättar om en upplevelse på sitt gym i Göteborg, där två somaliska kvinnor iförda slöja enligt utsago ska ha knäböjt på golvet mitt i gymmet bland maskinerna för att be. Många på gymmet blev upprörda och sa till i receptionen, men där ville man inte agera, varför några bad kvinnorna att be i omklädningsrummet istället. Då blev det storbråk eftersom de vägrade och tjejen som skrev inlägget ska tydligen ha blivit hotad av de två somalierna.

Jag tycker personligen att det låter helt otroligt och min första tanke är att det måste vara påhittat samt att man bara vill ha ”likes” och uppvigla till ökad främlingsfientlighet, men jag kanske är naiv?! Kanske är det verkligen så här illa det har blivit i samhället. Oavsett så flödar tråden av rasistiska kommentarer, vilket så klart eldar på alla de som redan nått bristningsgränsen. Det är farligt och obehagligt! Detta är dock bara ett exempel i mängden.

Jag känner mig uppriktigt orolig över vart det här landet är på väg! Att politikerna är så ignoranta att man inte ser vartåt det barkar eller lyssnar på signalerna är nog det värsta och jag befarar att de inte bryr sig om det skulle bli inbördeskrig – det är kanske vad de vill. Deras enda uppgift verkar vara att rapa upp floskler och lova saker som man aldrig infriar, samtidigt som man får rejält betalt.

Enligt mitt tycke driver regeringen utvecklingen mot det oundvikliga genom att göra det de är absolut bäst på – stoppa huvudet i sanden!

happens

Annonser

4 reaktioner till “Vem bryr sig om miljontals frustrerade svenskar?

 1. Ett land är en administrativ yta och den ska väl ledas av våra folkvalda, men då ska de vara ärliga och stå för sina vallöften också tycker jag. Det anser nog många att de inte har gjort, och då kan det vara intressant att veta var smärtagränsen går när bör ett nytt val utkrävas och av vem?
  Hoppas att det är lagligt att ställa frågan i alla fall.

  Gilla

 2. Om det är rasistiskt att kritisera den vansinniga invandringspolitiken då är jag rasist.
  Om det är rasistiskt att lägga fram fakta om de negativa konsekvensrna av invandringspolitiken då är jag rasist.

  De vänsterblivnas försök att klistra detta epitet som något negativt på människor med en realistisk samhällssyn ska tas som en bekräftelse att denna kritik är rättfärdigad. Det finns absolut inget att skämmas för att göra sin kritiska röst hörd.

  Att hela tiden få islam uppkört i ansiktet på allmän plats är ett hot mot samhället. Denna förtryckar- och våldsideologi måste bort från Sverige. Kvinnor lider kroppsligt och själsligt av dess religiösa påbud. Stympning, tvångsgifte, umgängeskontroll, skamvåld, separeringar från män, klädseltvång…. Ingen psykiskt frusk kvinna kan frivilligt dag ut och dag in gå runt i svart heltäckande tältklädesl, och tvinga sina döttrar till samma beteende. Ren terror och barnmisshandel.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s