Att spara på skolor är inget alternativ!

Idag skriver jag återigen i Ystads Allehanda kring besparingar i skolan kontra det faktum att våra skattepengar går till ”Sveriges unga muslimer” trots att föreningen har kopplingar till extremism. Ingen nyhet för er som följer mig, men viktigt att upplysa alla de som inte använder sociala medier eller läser bloggar.

Det har dock smugit sig in ett fel, nämligen generation X – jag skrev generation Z i min originaltext eftersom det handlar om de som är födda på 2000-talet.
_____________________________

”Den senaste tiden har man kunnat läsa hur flera skånska kommuner måste spara in på skolan.

Sjöbo kommun måste spara flera miljoner (trots att Sjöbo redan i dag ligger lägre än genomsnittskommunen när det gäller personaltäthet i förskolan, på fritidshemmen och i grundskolan).

Ystads kommun måste spara 10 miljoner kronor och Hässleholms kommun måste spara 50 miljoner kronor.

Innan valet pratade politikerna inte om något annat än hur mycket man skulle satsa på skolan, men så fort vi fick ett valresultat drar man undan mattan från befolkningen och visar realiteten.

Det här är dock inget unikt för Skåne utan det ser likadant ut i hela landet och nu kommer den ekonomiska baksmällan i kölvattnet efter att den rödgröna regeringen fått driva en ytterst oansvarig politik under alltför lång tid.

Det är också märkligt att det finns en aldrig sinande ström med pengar till migranter och deras anhöriga, men när det gäller landets egna medborgare så är det totalstopp och detta drabbar främst de svagaste individerna – barn, ungdomar och äldre.

Sverige har ett av de högsta skattetrycken i världen och värre lär det bli framöver när den rödgröna centerliberala regeringen måste höja skatterna ännu mer för att få ihop kalkylen för alla sina galna projekt.

Men oavsett hur mycket vi betalar så håller välfärden på att krackelera samtidigt som den grova brottsligheten breder ut sig.

I svåra tider bör man prioritera vart skattepengarna ska gå till, men i regeringen Löfvéns värld spelar det ingen roll utan migration och islamisering står högst på agendan.

I dagarna kom beskedet från förvaltningsrätten att föreningen ”Sveriges unga muslimer”, som förlorat sitt statliga bidrag efter konstaterade kopplingar till våldsbejakande och antidemokratisk islam, trots allt respekterar demokrati samt jämställdhet och att det inte finns skäl att avslå bidrag.

Det är sedan länge konstaterat att Muslimska brödraskapet har infiltrerat den rödgröna regeringen och det är uppenbart att någon dragit i rätt trådar i det här fallet.

Jag vill att mina skattepengar främst ska gå till skola, vård och äldre – jag vill inte sponsra utbredningen av radikal islam och våldsbejakande extremism.

Missbruket av våra skattepengar måste upphöra omgående. Enbart folket har makten att kräva förändring, men då måste gemene man sluta knyta näven i fickan och säga ifrån på riktigt!

Jenny Piper
Oberoende skribent”

http://www.ystadsallehanda.se/insandare/insandare-att-spara-pa-skolor-ar-inget-alternativ/

20190205_052914.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Att spara på skolor är inget alternativ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s