Kristna fanatiker står åtalade för mord på familjemedlemmar!

Just nu pågår två uppmärksammade rättegångar i England respektive USA, där kristna fanatiker förorsakat sina familjemedlemmars död.

För ungefär ett år sedan dödades 7-årige Ethan Hauschultz i Wisconsin, USA, efter att ha begravts i snö som straff för att han inte kunde recitera 13 bibelverser korrekt för sin far.

Pojkens död ledde till att tre familjemedlemmar arresterades – hans far, mor och 15-årige bror som nu står inför rätta. Den sistnämnda ska ha torterat sin bror i timmar genom att bland annat tvinga honom att bära tunga trästockar som vägde dubbelt så mycket som Ethan själv. Ethans storebror ska även ha sparkat och slagit honom otaliga gånger samt hållit fast honom på marken medan han rullade tunga trästockar över Ethans bröst. Han stod även på hans kropp och huvud medan Ethan låg med huvudet ned i lera. Slutligen begravde han Ethan i snön. Ethans far och mor körde honom till slut till sjukhuset där man konstaterade att han var död.

I England har en kristen familj dödat en av sönerna genom exorcism utförd i bostaden i norra London. 26-årige Kennedy Ifes föräldrar och fem bröder hade fått för sig att Kennedy var besatt av demoner och hade bestämt sig för att bota honom med böner och återhållsamhet, vilket skedde med hjälp av kablar som användes som rep och handbojor. Igår åtalades familjen för mord.

Ambulans tillkallades när en av bröderna ringde SOS efter att hans bror ”blivit lite kall” efter att ha känt sig ”uttorkad och lite matt”. Trots försök att rädda Kennedys liv, dog han av hjärtstillestånd och konstaterades vara död två timmar senare. Enligt obduktionsrapporten kunde patologen konstatera över 60 skador som uppkommit genom kraftigt tryck – inklusive ett bitmärke.

Enligt ett polisförhör upplevde familjen Kennedy som normal fram till någon vecka innan mordet när Kennedy började känna sig sjuk och klagade på bröstsmärtor, ont i halsen och sömnproblem. Fyra dagar senare klagade han över magsmärtor och enligt hans bror trodde man att en orm fanns inuti honom samt att Kennedy själv trodde att han blivit besatt av en demon. Rättegången pågår fortfarande, men familjen säger sig vara oskyldiga till anklagelserna.

Även om religion och tillbedjan till en gud kan ge stöd samt tröst för många, så är det enligt mitt tycke tyvärr även roten till mycket ont här i världen och det gäller samtliga religioner – både i nuvarande konflikter såväl som historien igenom. Ibland undrar jag om världen hade varit mindre våldsam utan religion?

https://www.independent.co.uk/…/ethan-hauschultz-timothy-ti…

https://www.telegraph.co.uk/…/family-charismatic-christian…/

7-åring.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Kristna fanatiker står åtalade för mord på familjemedlemmar!

  1. Jag hade en elev, när jag arbetade som lärare, som kom från Kongo. Vi hade en god kontakt och det som han berättade för mig i förtroende lämpar sig inte att torgföra för en bred allmänhet. För att uttrycka mig milt så är jag inte förvånad, även om denna elevs berättelser inte slutade så illa som den händelse Jenny refererar till. Så mycket kan jag dock avslöja att det handlade om demoner, häxor och onda andar som förvandlade sig till katter och som ibland kom in i deras lägenhet i Sverige genom spikhålen i väggarna där tavlor hängt. Eleven berättade även om hur de utförde exorcism här i Sverige på en närstående. Stannar här, har egentligen redan skrivit för mycket om detta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s