En helt vanlig dag i våldets Sverige!

*I natt hittades en 30-årig kvinna brutalt misshandlad på en gata i Helsingborg, men ingen misstänkt finns för närvarande enligt polisen.

*I eftermiddags blev en kvinna i Malmö rånad på sin bil efter att en man hotat henne med kniv och ett pistolliknande föremål samt tvingat henne att köra från Själlandstorget till Limhamn.

*Lite senare på eftermiddagen utbröt ett knivbråk på pendeltåget vid Arlanda flygplats, där två män skadades allvarligt – en av dem är knivhuggen i bröstet. Enligt ett vittne greps den ena mannen av skyddsvakter i väntan på polis.
-”Den gripne bojades och släpades ut genom Sky City av skyddsvakter. Han gjorde väldigt mycket motstånd och kallade polisen för diverse olämpligheter.”

Ännu ett fall av ”övervåld med rasistiska inslag” där vakter överreagerar? Vilken tur att det inom kort kommer att anordnas en demonstration mot ordningsvakter och poliser så att vi tillsammans i solidaritet kan uppvigla till att bryta mot lagen – uppenbarligen är läget under kontroll i Sverige så vi behöver varken vakter eller poliser som försöker upprätthålla ordningen.

Men den stora nyheten idag verkar vara att Wiktoria höll på att diskas i Melodifestivalen efter att hennes låt läckt ut på Spotify, vilket bryter mot tävlingsreglerna. Svenska folket kan dock andas ut, eftersom SVT nu beslutat att låta henne kvarstå i musiktävlingen. Strunt samma att Sverige brinner – snart är det lördag igen och alla kan bänka sig i soffan med en påse chips!

https://www.aftonbladet.se/…/kvinna-ranad-pa-bil–under-pis…
https://www.aftonbladet.se/…/tva-skadade-i-knivskarning-pa-…
http://www.friatider.se/kvinna-hittad-brutalt-misshandlad-p…

stop.png

Annonser

2 reaktioner till “En helt vanlig dag i våldets Sverige!

  1. Tro inte folk orkar kommentera längre. De rycker på axlarna och bryr sig inte längre. Att tänka framåt hur det här kommer att utveckla sig på 5 eller 10 års sikt är det ingen som vill göra och därför får vi nog ett rent helvete framöver. Sätt på säkerhetsbältena!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s