Varför måste små barn påtvingas vetskapen om att vissa män vill klä ut sig till kvinnor?

På Ystads bibliotek erbjuder man barn i åldrarna 2-4 år, respektive 4-7 år att komma på en sagostund där drag queens läser sagor.

Vad hände med den traditionella sagotanten eller farbrorn för den delen? Jag kan inte förstå varför små barn ska introduceras i tunga ämnen som att män tycker om att klä sig som kvinnor? Det är fullkomligt absurt!

Jag är tolerant både mot människors val av religion, såväl som deras sexuella läggning – så länge de håller det för sig själva. Det finns ingen som helst anledning att pracka på detta på små barn och förtäcka det som en ”sagostund”.

En enkel googling ger vid hand att det är ett internationellt fenomen och att föreställningen sker även på många andra håll i Sverige, så jag kan för en gångs skull inte skriva #onlyinsweden, men jag ogillar det starkt. Det här är inte passande för barn!

20190202_103722.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Varför måste små barn påtvingas vetskapen om att vissa män vill klä ut sig till kvinnor?

 1. På medeltiden utnyttjade man vanskapta, sjuka och missbildade personer som objekt i teaterliknande föreställningar folk fick komma och se mot betalning. Sverige har inte utvecklats från den tiden ännu.

  Gilla

 2. När jag var liten (jag minns mycket från den tiden) var sådant där äckligt, sådant som de riktigt stora barnen började med i trettonårsåldern, något som jag och min kompisar (killar och tjejer) aldrig skulle syssla med. Aldrig någonsin!

  Däremot bjöd jag som fyr- eller femåring en tjej på kondis. Mamma fick komma och lösa ut oss, för pengar hade vi inte.

  Men så gifte jag mig och fick barn! Så det gick bra att göra det äckliga, pussas och sådant. Nu är jag gammal och dödfärdig. Mina barndomsminnen gör mig reaktionär i denna fråga: Rädda de stackars ungarna!

  Annars är jag en politisk skvader. Framdelen sammansatt av borgare och socialist, bakdelen av liberal och anarkist. Vingarna är både höger och vänster. Benen likaså, men av sådana finns både framstegsvänliga och bakhasor. I denna fråga sitter jag på de senare.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s