Psykvården krälar på knäna och saknar resurser att hjälpa de mest utsatta!

En ung kvinna som utsattes för ett överfall samt våldtäktsförsök våren 2017, mådde så dåligt efteråt att hon sökte hjälp på psykiatrin i Ystad på grund av depression och självmordsförsök.

Det beslutades att hon regelbundet skulle få träffa läkare och sjuksköterskor hos öppenpsykiatrin samt även få hämta medicin på avdelningen. Kvinnan kontaktade psykiatrin vid flera tillfällen för att få den utlovade vården, men den enda hjälp hon fick var sömntabletter.

I sin anmälan till IVO skriver kvinnan att det inte hjälpte mot hennes ångest och att hon hade behövt både adekvat medicin och läkarkontakt. När hon ifrågasatte varför hon inte fick den utlovade vården skyllde man på resursbrist. Kvinnan sattes upp på en kölista för kognitiv beteendeterapi, men fick samtidigt veta att det var minst ett års väntetid innan hon kunde få någon hjälp.

Ännu ett bevis på hur illa ställt det är med psykvården i den humanitära stormakten där alla ska med utom de egna medborgarna!

De unga mår allt sämre samtidigt som psykvården för länge sedan krackelerat. Hur många hinner dö i väntan på vård?

I Löfvens Sverige har klyftorna och polariseringen aldrig varit större, men det enda som toppar regeringens agenda är mer migration och vurmande för den pågående islamiseringen!

20190131_160944.jpg

2 reaktioner till “Psykvården krälar på knäna och saknar resurser att hjälpa de mest utsatta!

  1. Ja hur många svenskar/västerlänningar ska offras på migrationens altare? Eftersom man inte lyssnar på folkviljan, dvs inte mer invandrare (70%), förstår jag att det är order från hög ort! Enligt Morgan Johansson är det värsta över men, sjukvården, polisen, skolan m m fungerar väldigt dåligt. Håller inte med herr Johansson!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s