Migrationen till Europa är skadlig för Afrika!

Ungerns eminenta utrikesminister Péter Szijjártó höll tidigare idag presskonferens efter samtal med Eritreas utrikesminister Osman Saleh Mohammed, där han uttalade att Bryssels policy kring migration, där man dessutom uppmuntrar till migration, är skadlig för Afrika.
-”Afrika behöver fred, säkerhet och ekonomisk utveckling för att kunna bevara sin befolkning. Ungern är oense med EU:s ställningstagande att migration är en oundviklig konsekvens av situationen i Afrika och att det var rätt att uppmuntra migrationstrender. Ungern är överens med Eritrea om att massmigration från Afrika riskerar att skada utvecklingen. Afrika måste få hjälp så att människor stannar där istället för att bege sig till Europa. Eritrea har gjort mycket för både säkerhetsintressen och fred. I syfte att hjälpa den ekonomiska utvecklingen i Eritrea har Ungern hjälpt till med att lyfta EU:s sanktioner mot landet förra året. Ungern har dessutom deklarerat sin ståndpunkt i FN:s råd för mänskliga rättigheter, där man pekat på Eritreas kamp för att garantera mänskliga rättigheter. Varken Ungern eller Eritrea stödjer FN:s globala migrationsavtal, som misslyckas med att göra skillnad på illegala migranter och flyktingar. FN försöker implementera migrationsavtalet som över 40 medlemsstater sagt nej till.”

Den eritreanska utrikesministern deklarerade att han vill att afrikaner stannar i sina hemländer istället för att bjudas in till Europa.
-”Afrikanska och europeiska länder kan komplettera varandra och deras samarbete kan ge fördelar för båda parter.”

Szijjártó menar att man försöker få människor att tro att migranttrycket är över, men siffror och statistik stödjer inte denna tes.
-”Migranttrycket är här tillsammans med oss och det är därför viktigt att Afrika och Europa samarbetar.”

Kloka ord från två herrar som vet vad de talar om! Det är uppenbart att EU-delegaterna i Bryssel inte har en aning om vad de sysslar med, eftersom man fortfarande – flera månader efter att man lovat krafttag mot migrationen från MENA – fortfarande inte kommit fram till en gemensam europeisk lösning.

Den svenska klåparregeringen tar självklart tillfället i akt genom att luckra upp migrationsreglerna här hemma när vi istället borde göra tvärt om. Detta kan dock ändras snabbt om EU väl fattar beslut att strama åt migrationspolitiken, då måste även Sverige räta in sig i ledet oavsett vad MP, C och L tycker om den saken. President Trump kan också påverka Sveriges migrationspolitik på sikt. Således står vårt hopp till omvärlden när våra naiva politiker inte klarar av att göra det som krävs!

https://dailynewshungary.com/brussels-migration-policies-danger-to-europe-says-hungarian-foreign-minister/

arab

3 reaktioner till “Migrationen till Europa är skadlig för Afrika!

  1. Ett antal hundratusen MENA-män, märks i statistiken. Vi har överskott på män/pojkar! Vilka partners ska de hitta, dom kan ju bara gifta sej med muslimska kvinnor?!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s