Två tonårspojkar i Melbourne blev misshandlade och rånade av stort invandrargäng!

Två tonåringar, 14 respektive 17 år, har skadads och traumatiserats efter att ha blivit misshandlade samt rånade av ett stort gäng med ett 20-tal ungdomar utanför en tågstation i Melbourne, Australien.

Pojkarna var på väg hem efter att ha varit på bio, men de var tvungna att byta buss på tågstationen där de blev attackerade. Ungdomsgänget som beskrivs vara av afrikansk härkomst, följde efter de två vännerna när de gick av bussen samt omringade dem utanför stationen vid 7-tiden.

Anthony Ferrari, fadern till en av pojkarna hävdar att de två ordningsvakterna som patrullerar området inte gjorde tillräckligt för att hjälpa hans 14-årige son Xavier under attacken. Enligt en av ordningsvakterna var de i underläge och kände att de inte kunde göra mer än att ringa till polisen.

Båda tonåringarna blev misshandlade och Xaviers telefon, airpod och guldarmband blev stulna.

När polisen anlände till platsen splittrades gruppen och de sprang från området. Polisen söker nu bland annat efter en person av afrikansk härkomst i åldern 14-16 år, smal kroppsbyggnad och cirka 160 centimeter lång. Han var klädd i en blå- och rödrandig tröja, blåa jeansshorts, guldfärgade skor och hade ett diamantliknande örhänge i sitt vänstra öra.

Det här är vardagsmat även i Sverige, med den stora skillnaden att polisen nästan aldrig får fast förövarna eftersom man inte delger ett korrekt signalement. Skulle man mot förmodan få fast dem så är de ändå ute på gatan igen i ett huj – redo att ställa till med mer ofog!

Med en ny regering på plats så borde vår justitieminister ha den grova kriminaliteten överst på agendan eftersom statistiken slår i taket gång på gång och man inte längre kan skydda landets medborgare, men inte då – här i Sverige befinner vi oss fortfarande i förnekelsestadiet där ministrar och experter tävlar om att hävda att det inte är ett kulturellt betingat problem!

Vi har de facto befunnit oss i förnekelsestadiet under mycket lång tid och dessvärre ser vi ut att ha parkerat där även de närmaste fyra åren, om inget radikalt händer och regeringen faller!

https://www.theage.com.au/national/victoria/boy-14-mugged-by-up-to-20-youths-outside-wyndham-vale-train-station-20190128-p50u4h.html

mel.jpg

En reaktion till “Två tonårspojkar i Melbourne blev misshandlade och rånade av stort invandrargäng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s