Ännu en väl integrerad migrant som bidrager till samhället skall utvisas!

Det 32-åriga vårdbiträdet Zohreh Gheydar är en i raden av integrerade migranter som arbetar och bidrager till samhället, men som ändå ska utvisas. Gheydar har varit i Sverige i nio år och orsaken till att hon inte får stanna i landet är att hon har fått lägre lön än vad hennes anställningsavtal anger – dessutom har hon tagit för kort semester. Gheydar har dessutom MS, varför det kommer att medföra en hälsorisk för henne att utvisas.

Självklart ska vi sparka ut människor för att de har tagit för kort semester och har lägre lön än vad som anges i ett anställningsavtal. Vi behöver inte människor som vill arbeta och bidraga till sitt uppehälle i Sverige.

Vi vill däremot behålla alla kriminella individer – med eller utan medborgarskap! Mördare, våldtäktsmän, jihadister och rånare är mer än välkomna – ju mer kallblodiga desto bättre!

Alla som bara vill leva på bidrag och inte tillföra något till samhället har också en given plats i Sverige. Svenska skattebetalare ställer gärna upp och sliter ut sig för att dessa individer ska kunna sitta på sin häck resten av livet och göra absolut ingenting förutom att casha in bidrag varje månad!

I bananmonarkin Sverige är allt möjligt så länge svenskarna villigt går till gruvan varje vecka och ser till att korthuset inte faller ihop. Den rödgröna sörjan verkar inte ha tänkt på hur alla dessa bidragstagare ska försörjas i längden när vi utvisar kompetent arbetskraft och många svenskar dessutom väljer att lämna det sjunkande skeppet, men som tur är kan vi alltid låna pengar på löpande band – det har ju gått bra hittills!

#onlyinsweden

https://www.dn.se/sthlm/tog-ut-for-kort-semester-zohreh-gheydar-utvisas/

ms.jpg

4 reaktioner till “Ännu en väl integrerad migrant som bidrager till samhället skall utvisas!

 1. Det är ingen ordning någonstans med detta, hon måste ju få stanna! Utvisa alla som är kriminella istället, oavsett ålder. Dom som anpassar sig och sköter sig slall givetvis få stanna!!!

  Gilla

 2. Det är ingen ordning någonstans med detta, hon måste ju få stanna! Utvisa alla som är kriminella istället, oavsett ålder. Dom som anpassar sig och sköter sig slall givetvis få stanna!!!

  Gilla

 3. Jag kan inte förstå varför landet ska förstöras med dysfunktionella, i många fall analfabeter och med ett sätt att tänka, som är väsensskilt från vårt?
  Varför?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s