Vi är många medborgare från norr till söder, i olika färger och former, som är redo att ställa upp på ett nytt samhällskontrakt så snart våra politiker vågar ta steget!

Med fyra barn är det barnkalas alldeles för ofta, i alla fall för organisatören, men när det var dags för mellansonen att fylla år så gjorde jag det lätt för mig för en gångs skull och hade kalaset på Jump i Malmö.

Glada och trötta barn gav kvitto på att det var ett bra recept, men jag reflekterade också över att det påminner lite om gångna tider när människor med olika etnicitet levde sida vid sida utan religiösa attribut. Vi har varit där några gånger och det är likadant varje gång – Jump är nämligen ett av få ställen i Malmö där man kan slippa se den islamisering som slagit rot i vårt samhälle. Det betyder för den skull inte att det bara var ”vita” barn där, nej det var barn och vuxna med blandad etnicitet precis som det ska vara i ett mångkulturellt samhälle.

Faktum är att vart man än går nu för tiden, oavsett om det är på stan, i mataffären, på H&M, på lekplatsen, i skolor, på arbetsplatser, på gymmet eller på bio (för att nämna några exempel) så är det numera regel att man ser flickor och kvinnor i heltäckande klädsel och/eller hijab/slöja. Det spelar ingen roll vart man bor i Sverige och hur stor eller liten ort man bor på – ingen är längre förskonad från denna pågående islamisering eller som jag kallar det kvinnoförtryck.

Men idag under två timmar fanns inget av detta trots att det var människor från hela världen under ett och samma tak – dessutom ligger en moské ett stenkast därifrån.
Det var en försmak av hur det var tidigare och hur det skulle kunna bli igen om bara våra urbota dumma politiker kunde ta sina förnuft till fånga!

Jag är övertygad om att om bara viljan från våra makthavare finns där så skulle det här kunna ordnas på några veckor – riv kontraktet med Muslimska Brödraskapet, stryp bidragen till tvivelaktiga religiösa organisationer, uppdatera lagen om religionsfrihet, förbjud böneutrop och burka, inför förbud mot slöja på barn under 18 år både i skolan och på allmän plats. Ta er ryggrad i besittning och sätt ned foten helt enkelt.

Så enkelt om man bara hade fått vara kung för en dag…!

colour

En reaktion till “Vi är många medborgare från norr till söder, i olika färger och former, som är redo att ställa upp på ett nytt samhällskontrakt så snart våra politiker vågar ta steget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s