Vi klarar inte av att utvisa kriminella individer utan svenskt medborgarskap, men när det gäller att klämma åt den lilla människan är vi bäst i klassen!

När det gäller brott utförda av individer som saknar svenskt medborgarskap så är det alldeles för ofta som man inte dömer till utvisning. Oftast beror det på att mottagarlandet inte vill ta emot sina kriminella medborgare, eller den klassiska anledningen att det inte går av ”humanitära skäl”. Att det är extremt inhumant att låta mördare och våldtäktsmän få stanna i landet på skattebetalarnas bekostnad, medan offret för alltid fått sitt liv förstört är irrelevant i sammanhanget.

Säkerhetspolisen klarar heller inte av att hålla alla våldsamma extremister i schack och har heller inte kontroll på vilka som kommer eller går genom våra öppna gränser.

Myndigheter klarar heller inte av att se till att flickor inte könsstympas och att barn inte behöver bo tillsammans med sina tredubbelt så gamla makar, ty barnäktenskap är förvisso olagligt på pappret men i verkligheten ser man hela tiden mellan fingrarna och låter denna barntortyr fortgå.

Något som våra myndigheter däremot är väldigt duktiga på är att sätta dit den lilla människan!

Ett exempel på detta är hur domstolar, men framförallt Socialförvaltningen hanterar LVU-ärenden. Vi har haft otaliga fall på byrån där ordentliga föräldrar blir fråntagna sina barn utan sakliga grunder. Nu senast handlar det om en pappa som har två små tvillingpojkar, där Socialtjänsten har slagit klorna i barnen utan minsta tanke på barnets bästa.

Föräldrarna är från Afrika ursprungligen och fadern är hur skötsam som helst och han har inte gjort något fel överhuvudtaget. Han har rätten på sin sida för att få vårdnaden om sina två pojkar, men Socialförvaltningen har hakat upp sig på något som har med hans yttre att göra troligen och motsätter sig att han ska få vårdnaden om sina barn som han har laglig rätt till. Fadern har gjort allt rätt och tillmötesgått precis alla krav från Socialförvaltningen, men ändå är det inte nog för dem. Hans utseende talar antagligen mot honom eftersom han ser lite speciell ut, men det förringar inte hans egenskap som förälder. Nu har det gått så långt att hemmet som har hand om pojkarna har avsagt sig uppdraget eftersom pojkarna mår så dåligt av att vara utan sina föräldrar, men inte ens det biter på Socialförvaltningen som envist står fast vid sitt beslut.

Det är inget annat än rent myndighetsöversitteri som sker gång på gång, trots att barn uppenbarligen far illa!

Alla som slipper ha något med Socialtjänsten att göra bör tacka sin lyckliga stjärna. De må göra mycket gott enligt en del, men tyvärr bidrager de också med alldeles för mycket skada på de mest svaga individerna i samhället, samtidigt som de splittrar fullt fungerande familjer!

I det långa loppet stjälper man mer än man hjälper och skapar dessutom nya problem till samhället med missanpassade samt trasiga själar.

20190125_113317.jpg

8 reaktioner till “Vi klarar inte av att utvisa kriminella individer utan svenskt medborgarskap, men när det gäller att klämma åt den lilla människan är vi bäst i klassen!

  1. …funderat fram och tillbaka om jag ska skriva något…Jag är en vanlig skattebetalare Svensk…Och som sådan ska rättsväsendet mästra, precis som mannen du här beskriver. Hade jag hetat Mohammed och gruppvåldtäkt någon hade jag gått fri! Nu är det såhär…min man var otrogen, jag klippte till honom (rejält) vi är trots detta fortfarande ihop, men han polisanmälde mig där och då (Det jag gjorde är ett brott, men att köra k**** i en annan kvinna är det inte) Summarum av detta 1,5 års helvete senare ska detta nu tagas upp i rättegång, jag ska till kriminalvården för att diskutera vilket straff som passar mig bäst. Jag känner att detta ”äktenskapliga” bekymmer tar polis, åklagare, tingsrätt på STORT allvar. Dagens häxprosses (tillägg, att jag är skötsam medborgares ej har något kriminellt förflutet, kanske kört 110 på 100-väg någon gång) Jag ska berätta om några månader, hur det gick med det här, känslan här är att jag ska statuera exempel, och det här är vad våra skattepengar går till, när andra brott ses mellan fingrarna, till kostnad för människor och samhället!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s