Italiens strategi börjar betala sig, men i Sverige går vi i väntans tider!

Enligt statistik från inrikesministeriet i Italien, så har det hittills i år ankommit 155 migranter sjövägen – jämfört med 2.730 migranter vid samma tid förra året.

Italiens strategi att stänga sina hamnar och tvinga migrantbåtar att återvända till Libyen istället för att ankomma Europa, bär nu frukt. Samtidigt exploderar antalet migranter som försöker ta sig till Europa via den nya rutten till Spanien, vilket fått spanjorerna att dra öronen åt sig.

Meanwhile in Sweden, så gör vi precis tvärtom och väntar nu andäktigt på migrantströmmar i samma storlek som krisen 2015 i och med att den nya migrantvänliga regeringen tillträtt.

Vart alla dessa människor och deras anhöriga skall bo och hur de ska försörjas är det ingen som reflekterat över, men det ordnar sig nog – det viktigaste är att vi är bäst i klassen alla gånger!

Tack Lööf och Björklund, för att ni gör så mycket för så många – synd bara att det inte ligger er lika varmt om hjärtat att hjälpa svenska medborgare!

http://www.ansa.it/english/news/politics/2019/01/21/155-migrant-arrivals-so-far-in-2019-govt_8a4a92bd-be49-4618-a29e-762777c03732.html

fn

Annonser

En reaktion till “Italiens strategi börjar betala sig, men i Sverige går vi i väntans tider!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s