Utvecklingen går inte att stoppa – bara begränsa, men vi har en regering som inte ens är villiga att försöka!

I en artikel titulerad ”Den som sår vind skördar storm” från Ledarsidorna den 20 januari, konstateras det att Sverige tillsammans med Tyskland kommer att ha Europas största muslimska befolkning år 2050. Även om Sverige skulle stänga sina gränser för invandring från MENA, så kommer vi år 2050 ändå att ha en av de högsta procenten av muslimsk befolkning i Europa.

Om Sverige skulle strama åt sin migrationspolitik och ta in färre invandrare, så skulle landets befolkning bestå av 20,5% muslimer år 2050. Nu är dock så inte fallet, utan vi har regeringen Löfvén vid rodret som istället vill tillåta en högre invandring och därför kommer Sveriges muslimska befolkning år 2050 utgöras av 30%.

Det här är verkligen ingenting man bör prata bort som nuvarande regering kommer att göra, utan dessa fakta borde om något vara en varningsklocka! En grupp på 30% går inte att ignorera och man behöver inte tänka särskilt långt för att förstå att detta även kommer att ge gruppen ifråga politisk makt.

När vi redan nu har problem med att få denna befolkningsgrupp att assimilera sig med vårt levnadssätt i väst, så kan man bara tänka sig omöjligheten när de kommer upp i de antalen.

När man tar till sig detta så känner man att det nog inte spelar någon roll vad man gör framöver, eftersom det ändå redan är svårstoppat som det är. Varför skrika på barrikaderna om kvinnoförtryck och radikal islam när inte ens vår regering bryr sig tillräckligt för att agera?

De problem vi ser nu är en västanvind i jämfört med vad som komma skall. Om man redan nu identifierat radikal islam som det största hotet mot Sverige, så kan man bara tänka sig hur illa det kommer att vara år 2050 – särskild med en regering som hellre klappar medhårs än tar i med hårdhandskarna.

Inbördeskrig känns inte särskilt välkommet i min värld. Så vad återstår då för de som inte kan flytta härifrån?

Vi kanske helt enkelt bara ska ta och konvertera, se till att Sverige blir ett muslimskt land – med den lilla detaljen att vi blir det första muslimska landet i världen där invånarna lever sekulariserat. Genom att själva implementera det vi efterfrågar av de som kommer hit så kan vi lättare få till stånd en sekulariserad stat, men något säger mig att den som styr landet inte kommer att acceptera en liberal form av islam utan våra barn och barnbarn kommer att få leva kuvade resten av sina liv.

Det är nu som det här ska rundas av på något snyggt sätt och jag ska säga att det blir nog inte så om det här händer istället bla bla… Problemet är bara att det finns ju ingen plan B så vad finns det att säga? Det kommer att vara upp mot 30% muslimer i Sverige år 2050 och det är ett faktum vars konsekvenser ingen i Rosenbad bryr sig om!

sweden

 

Annonser

7 reaktioner till “Utvecklingen går inte att stoppa – bara begränsa, men vi har en regering som inte ens är villiga att försöka!

 1. Det är tråkigt för vissa har flytt från vissa länder och sökt asyl i Sverige och möter samma förtryck här som i landet de flydde från. Det är ingen bra situation för någon, och förmodligen svårt för regeringen att vara stolt över.

  Gillad av 2 personer

 2. Enligt en undersökning (kommer inte ihåg var) vill 70% av oss svenskar inte ha mer invandring, men vi ska tvingas att gilla muslimer! Trots deras kvinnoförtryck och deras hat mot oss otrogna. Hur ända in i h….e kan man tro att det ska bli något bra av det!?

  Gillad av 2 personer

 3. Sverige kommer vara EU s första land som styrs av muslimer. Eftersom S köpte deras röster.
  S styrelsen bestämde sig att visst antal procent ska vara unga och muslimer. Det har upprört många svenska medlemmar. Inga andra invandrare har fått så mycket pengar eller makt som de arabiska flyktingarna,

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s