Efter år av manipulation och indoktrinering skördar man nu frukterna av sitt verk!

Idag publicerade Aftonbladet ännu ett menlöst debattinlägg där SD i vanlig ordning pekas ut som den stora satan, denna gången författad av en man med invandrarbakgrund, som på allvar ville tacka Lööf och Björklund för att de stått upp för sina ideal och stoppat SD, för på så sätt behövde han inte längre gå omkring och känna sig rädd för att bli utkastad från landet som han vuxit upp i. Artikelförfattaren saknar så klart helt grund för sina påståenden, men det är tydligen irrelevant i sammanhanget.

Det var länge sedan jag kommenterade ett inlägg på AB Debatt, eftersom det är svårt att föra en debatt med vänsterfrälsta människor, men det här var så fånigt så jag kunde inte låta bli. Genast fick jag flera kommentarer från människor som deklarerade hur det skulle vara likvärdigt med helvetet på jorden om SD kom till makten, att kvinnor kommer att tvingas tillbaka till spisen, att aborträtten kommer begränsas, att HBTQ-rättigheterna kommer minska samt att alla invandrare/människor med utländskt påbrå/adopterade kommer att kastas ut från Sverige.

Eftersom jag fortfarande är sjuk så ids jag inte lägga tid på att presentera fakta för verklighetsfrånvända människor som redan har sin bild klar så jag låter det vara, men det är ändå fascinerande att en så stor del av befolkningen lever i denna villfarelse – vilket även valresultatet visat prov på.

Man får väl säga grattis till mainstream media och sjuklövern, som verkligen har lyckats med uppgiften att få människor att svälja dessa lögner om partiet som de ständigt och jämt matats med det senaste decenniet!

Hade media istället rapporterat sakligt om brott, samhällsproblem, migration, integration och SD samt öppnat upp för en ärlig debatt, så hade vi kanske haft en fullständigt normal regering idag istället för ett gäng oönskade klåpare som sitter där enbart för att stänga ute över en miljon människors röster.

Så länge en majoritet av befolkningen lever i förnekelse så kommer vi aldrig att kunna ta nästa viktiga steg i utvecklingen mot att förbättra samhället för våra efterkommande – Sverige är helt enkelt inte moget för att välja en ny väg tyvärr.

Men om vi ger det några år under det nya styret så kan det nog hända ett och annat som kan få den mest inbitna sanningsförnekaren att ge med sig!

madia

Annonser

En reaktion till “Efter år av manipulation och indoktrinering skördar man nu frukterna av sitt verk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s