Trots att bara ett dygn förflutit sedan vi fick en ny regering har hycklarna redan börjat snattra!

Kritiken mot Centerpartiets ledare Annie Lööf har varit massiv den senaste tiden och i dagens Aftonbladet rycker statsminister Stefan Löfvén ut och står upp till hennes försvar. Inte helt oväntat kan han inte förstå att människor är upprörda över detta svek, särskilt eftersom Lööf redan för flera år sedan lovat att aldrig bli ett stödhjul åt Stefan Löfvén, utan enligt honom handlar det enbart om kön.
-” Det beror på att hon är kvinna. Den hårda samtalstonen är bedrövlig och jag har förbannat svårt att förstå varför särskilt kvinnor ska behöva utstå så tuffa ord i sociala medier. Det är något här, en rädsla för starka kvinnor uppenbarligen. Det är nu dags för män i Sverige att lära varandra att visa respekt för andra människor och deras åsikter.”

Det här uttalandet är ju fullkomligt skrattretande! Ska han, som själv använder ord som rasist, nazist och fascist när han pratar om andra partiledare, komma och prata om att visa respekt för andra människor och deras åsikter – man tar sig för pannan!

Annie Lööf är inte direkt ett oskyldigt lamm, utan hon har varit med och skapat de senaste fyra månadernas politiska kaos och då får man räkna med att hamna i blåsväder. Det faktum att anhöriginvandringen, som redan är otroligt kostsamt för Sverige, kommer att öka med 8.000 med Lööfs nya invandringspolitik gör inte direkt saken bättre. Ger man sig in i leken får man leken tåla och hon kan alltid välja att avgå om hon inte pallar trycket, vilket inte direkt vore en förlust för landet för att uttrycka mig milt.

En annan klåpare till partiledare som idag yttrat sig är Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt, som i Ekots lördagsintervju menar att hans parti inte kommer att ta stöd av SD vid en eventuell misstroendeförklaring mot regeringen, utan det är M och KD som ligger närmast till hands. Han pekar också på det faktum att Vänsterpartiet är ett ”antirasistiskt” parti som måste arbeta för att stoppa partier som SD, för annars kan hela samhällsklimatet förändras.

Partier med den inställningen är en rejäl bromskloss, eftersom man fortfarande lever i villfarelsen att landet behöver mer invandring istället för en reglerad sådan. Tyvärr har vi just fått en ny regering som hyser just dessa känslor, så det lär nog dröja ännu några år innan någon äntligen drar i nödbromsen och jag vågar inte ens tänka tanken på hur det ser ut i vårt samhälle då.

Sveriges genom tiderna sämsta justitieminister Morgan Johansson kan se fram mot ytterligare fyra guldkantade år där han kan fortsätta med sitt värdefulla arbete som bland annat består av att välkomna återvändande jihadister, blunda för uppenbara varningar om att radikal islam är det största hotet mot Sverige just nu, införa censurlagar och ljuga på Twitter. Det sistnämnda gjorde Johansson nämligen i torsdags när han twittrade att antalet anmälda brott minskar kraftigt i Malmö, vilket omgående replikerades av en polis i Malmö som kunde bekräfta att så verkligen inte var fallet.

Det ger mig verkligen huvudbry att Sverige ska styras av ett gäng hönshjärnor den närmaste mandatperioden!

https://www.aftonbladet.se/…/lofven-backar-annie-loof-efter…

http://www.friatider.se/sj-stedt-t-nker-inte-f-lla-regering…

https://samnytt.se/justitieministern-antal-anmalda-brott-m…/

höns

Annonser

4 reaktioner till “Trots att bara ett dygn förflutit sedan vi fick en ny regering har hycklarna redan börjat snattra!

  1. Läste detta igår, säger som du..Skrattretande! Annie är måhända en stark kvinna, men hon verkar ju också komplett galen och verklighetsfrånvänd. Detta försvarar alltså vår stadsminister? Bra då vet vi!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s