Vissa har inte vett nog att hålla tand för tunga!

Idag blev det således klart att även Liberalerna ställer sig bakom Stefan Löfvén som statsminister och i ett uttalande menar Jan Björklund att ”Alliansen inte är död, men pausad”.

Alltså hur är egentligen Björklund funtad? Tror han att han kan göra precis som han vill och alla ändå ska dyrka marken där han går? Självklart är Alliansen död – stendöd! Att karln inbillar sig att Moderaterna och Kristdemokraterna ska ta emot quislingarna Björklund och Lööf när de väl haft sitt lilla roliga med Socialdemokraterna är helt befängd och vittnar om storhetsvansinne.

Visserligen var Kristersson mer än villig att trampa på över en miljon väljare genom sitt erbjudande till C och L om ett anti-SD-klausul-avtal, men även han har väl gränser får man hoppas.

Ärligt talat känner jag mig äcklad över denna prostitution som fortgår mitt framför våra näsor. Björklund och Lööf gick till val på att byta ut regeringen samt man har röstat ned Löfvén två gånger i kammaren, men ändock ser man inga som helst problem att alliera sig med fienden så fort de lockar med tillräckligt stora köttben. Det står utom allt rimligt tvivel att Liberalerna och Centerpartiet säljer ut sig själva för någon futtig ministerpost eller vaga löften om att de ska få igenom sin politik, vilket varje människa med förnuftet i behåll förstår är en uppenbar lögn!

Dessa två minoritetspartier har suttit under samma tak som Socialdemokraterna i riksdagen de senaste decennierna och sett hur partiet agerar, men ändå inbillar man sig att det kommer att bli annorlunda den här gången för att Björklund och Lööf ”dikterar villkoren”?! Det räcker med att Löfvén hotar med SD-spöket för att få dessa två att hålla truten och anpassa sig!

Jag trodde aldrig att jag skulle behöva säga det här, men nu står allt hopp till Vänsterpartiet som är det enda parti som kan sätta käppar i hjulet. Jag har dock aldrig känt något större förtroende för Jonas Sjöstedt och hans parti, så jag finner det föga troligt att de lägger ned sina röster – antagligen får de någon fin belöning som tack. Man ska dock aldrig säga aldrig och vid ett nyval har de möjlighet att växa ännu mer.

Den som lever får se som jag brukar säga, men just nu tål jag knappt att se Lööf och Björklund utan att känna illamåendet komma krypande!

are.jpg

Annonser

7 reaktioner till “Vissa har inte vett nog att hålla tand för tunga!

 1. Pausad? Hoppas denna paus består i tid och evighet och att en sådan ohelig allians aldrig mer återuppstår. Nu ska jag bekänna en sak och det är att jag aldrig har lagt min röst på något av dessa partier som ingick i denna forna allians och kommer framledes heller aldrig att göra det. Det är ett löfte som jag med stolthet aldrig kommer att bryta.

  Gillad av 1 person

 2. Vi behöver ett nytt politisk system där vi kan välja individerna, och med omedelbar verkan avskeda individerna, om dom inte gör jobbet som väljarna kräver. Parti systemet fungerar inte.

  Gillad av 1 person

  1. Överhuvudtaget saknar Sverige helt goda ledare, man har knappas alls några ledare. Jag jämför med Kina som har spenderat 40 år med att utveckla goda ledare, av alla kandidater på alla nivåer avkrävs det kompetens, erfarenhet och mognad. På nationell nivå rör det sig om 30 år eller mer av kvalifikationstid. De börjar till nästan 100% med en eller flera utbildningar i ingenjörsvetenskap av någon disciplin. Sedan en karriär, inklusive bakslag. Att vara en utslagen avhoppad svetsare kvalificerar inte ens till att vara dörrvakt, med ursäkter till den som eventuellt känner sig träffad, men där står Sverige idag.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s