Generation snowflake är på väg att förstöra världen!

Den 46-årige skådespelaren och före detta wrestlingstjärnan Dwayne ”The Rock” Johnson kanske inte ser ut att ha så mycket innanför pannbenet, men utseendet kan bedraga och igår uttalade han ett sanningens ord när han i kritiska ordalag kommenterade dagens alltför lättkränkta människor som ser till att dra samhället bakåt – nämligen den så kallade ”generation snowflake”.

”Jag behöver inte hålla med om vad någon annan tycker och tänker eller vad de röstar på, men jag stödjer deras rättighet att uttrycka det eller tro på det, vilket kallas demokrati.

Så många människor genom historien har kämpat för frihet och jämlikhet, men den här generationen letar efter anledningar att bli förolämpade och det är inte vad så många fantastiska kvinnor och män kämpat för.

Vi lever nu tacksamt nog i en värld som har gjort framsteg de senaste 30 eller 40 åren. Människor kan bli vad de vill, vara med vem de vill och leva som de själva vill. Det kan bara vara en bra sak, men generation snowflake eller vad ni nu vill kalla dem drar oss faktiskt bakåt istället för framåt.”

Finns egentligen inte så mycket att tillägga.

Vi lever i de lättkränktas tidevarav och så länge vi låter de hållas istället för att våga ta diskussionen så kommer det bli svårt att forcera framåt!

EDIT: Nu har det i efterhand framkommit att DJ dementerar att intervjun ägt rum. Det var givetvis för bra för att vara sant – en hollywoodkändis som för en gångs skull säger sanningen. Texten om snowflakegenerationen är dock klockren oavsett vem som sagt det.

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-6580695/Dwayne-Rock-Johnson-SLAMS-snowflake-generation-says-theyre-putting-back.html

https://www-standard-co-uk.cdn.ampproject.org/v/s/www.standard.co.uk/showbiz/celebrity-news/dwayne-johnson-slams-snowflake-generation-for-putting-society-backwards-a4036631.html?amp_js_v=a2&amp_gsa=1&amp&usqp=mq331AQECAFYAQ%3D%3D#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=Fr%C3%A5n%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.standard.co.uk%2Fshowbiz%2Fcelebrity-news%2Fdwayne-johnson-slams-snowflake-generation-for-putting-society-backwards-a4036631.html

pay-attention-to-jqu3jj

Annonser

2 reaktioner till “Generation snowflake är på väg att förstöra världen!

  1. Detta visar något mycket värre. Claas Relotius hade under sju år skrivit för Der Spiegel och han sparkades efter att ha blivit påkommen med att ha producerat fejkade nyheter ”faktafantasier”,”avsiktligt, metodiskt och med hög nivå av kriminell energi”. Det är helt otroligt hur mycket sådant vi ser i svenska media dagligen. Dementier refuseras, genmälen tillåts inte, och visselblåsare trakassera systematisk av MSM journalister.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s