Ännu en dag i det nya Sverige!

Vaknar till rubriker om en explosion utanför livsmedelsaffär i Malmö, brand på asylboende, grovt rån mot en kennel där man tog flera hundvalpar och en pojke som kidnappats i Falun av person med basebollträ som nu kräver föräldrarna på pengar. Nu återstår bara en våldtäkt, och ett mord så är dagen fulländad – men räknar vi in knivhuggningen på en skola i Tyresö igår så är vi nästan i mål.

Ännu en dag ligger framför oss i det nya Sverige, som allt mer påminner om en fullt utvecklad anarki och jag undrar i mitt stilla sinne om detta är något som överhuvudtaget bekymrar de sju partiledare som sätter käppar i hjulet i regeringsbildningen? Betänker de alla barn, kvinnor och pensionärer som numera känner sig otrygga att vistas utomhus, alla bilägare som är rejält trötta på att deras bilar eldas upp, de butiksägare som är frustrerade till max över vandalism och stölder, alla de unga kvinnor och flickor som trodde sig ha funnit en fristad i Sverige på sin flykt från sina belackare men som nu tvingas fortsätta leva precis som i hemlandet, all blåljuspersonal som dagligen kämpar mot den växande kriminaliteten utan att få tillräckligt med resurser för att kunna utföra sitt arbete på rätt sätt, eller är de fullt upptagna med att sälja ut sig själva till högstbjudande och smida ränker för att stoppa landets tredje största parti från inflytande?

Tyvärr är jag övertygad om att de inte bryr sig nämnvärt att det gamla trygga och stabila Sverige numera förvandlats till ett laglöst land där det bara verkar finnas en regel – se om ditt eget hus och de dina för ingen annan kommer att göra det åt dig!

Vi får inte beväpna oss i Sverige, men ändå är det precis vad folk börjar göra trots att det är olagligt och hade jag haft barn i tonåren som vistas utomhus på egen hand så hade jag för länge sedan införskaffat laglig skyddsspray och/eller överfallslarm samt skickat de på en kurs i självförsvar.

Sanningen är hård, men tyvärr kan vi inte längre räkna med att polisen kan skydda medborgarna. De kan för sjutton gubbar inte ens skydda sig själva snart, det räcker med att se hur många no-go-zoner det finns där blåljuspersonal vägrar åka in och de gånger de opererar i särskilt utsatta områden så är det inte ovanligt att de får avbryta arbetet på grund av att personalens säkerhet inte kan garanteras.

Säpo har redan för flera år sedan medgett att man tappat kontrollen över alla radikala extremister som befinner sig i landet, så kanske är det nu dags att även polisen kryper till korset och erkänner att man inte längre kan garantera folkets säkerhet samt uppmanar befolkningen att skapa medborgargarden?

Men det enklaste hade helt klart varit om våra makhavare tog sitt förbannade ansvar för landet, som de är ditsatta för att styra! Det har nu gått fyra månader sedan vi gick till valurnorna och våra extremt överbetalda politiker har banne mig inte gjort mer än att dricka kaffe och klia sig i naveln, medan vi vanliga dödliga förväntas jobba häcken av oss för att dra in skattepengar som inte ens går till välfärden längre! Man blir så trött…

own.jpg

Annonser

9 reaktioner till “Ännu en dag i det nya Sverige!

 1. Jag vet varken om det hjälper eller ens är roligt och uppmuntrande, men det sägs att humor kan man inte gärna förbjuda så här är några idéer som kanske går att spinna vidare på, tröjtryck e dylikt.

  Sverige – Världsledande  trots att inget fungerar.

  Sverige – Utmaningarnas land.

  Sverige – Landet med de små ansträngningarna.

  Sverige – Landet som gav ”Humanitär stormakt”  en ny betydelse.

  Gillad av 3 personer

 2. Ja sprid det gärna. Jag hålder till stor del med Tim Pool när han säger att bägge sidor överdriver. Men obalansen ökar än mer när media håller med regimen. Demokratin är nästan satt på undantag. Glädjande är att många i omvärlden reagerar och den Svenska situationen är också en sak som det är bra att diskutera, det sker utomlands men inte här.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s