Man upphör aldrig att förvånas över bristen på kompetens, kurage och samarbetsförmåga hos våra riksdagspolitiker!

Om det stämmer att Alliansen, som för övrigt dött och återuppstått flera gånger, förhandlar om en klausul som ska utestänga SD från makt så gräver de sin egen grav.

Det är makabert att det snart fyra månader efter valet fortfarande ältas om huruvida SD ska få inflytande eller inte. Man verkar helt ha förbisett det faktum att SD blev landets tredje största parti och att en rätt stor del av befolkningen vill att partiet ska få just inflytande – det är väl därför vi röstar?!

Att fyra partiledare, som mer påminner om trotsiga sexåringar, försöker köra över folkviljan på nytt och blankt strunta i den demokratiska principen är inget annat än en skandal!

När man väl trodde att våra lallande makthavare kommit en bit på väg mot att luckra upp de låsta positionerna och våga börja prata med SD, så visar det sig att vi står kvar på ruta ett och trampar – jag blir så trött!

Vad ända in i glödheta är det för fel på Sveriges riksdagspolitiker och när ska de lämna lekstugan och ta sitt förbannade ansvar för ett land som står i brand samt vars kommuner går ett rent helvete till mötes?!

Det är uppenbart att dessa partiledare saknar rätt kompetens för att utföra sitt uppdrag korrekt och de bör bytas ut omgående. Kan de inte bara acceptera att Alliansen är död en gång för alla, eller hägrar makten så mycket att man kan bortse från precis allt? I slutändan är det väl bara de själva som fortfarande tar Allianssamarbetet på allvar!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/vmor0w/alliansen-forhandlar-om-dokument-som-ska-stoppa-sd-inflytande

kick

 

Annonser

2 reaktioner till “Man upphör aldrig att förvånas över bristen på kompetens, kurage och samarbetsförmåga hos våra riksdagspolitiker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s