Danmark lyfter fram Sverige som ett skräckexempel och pekar på det faktum att det kvittar om vi har en regering eller inte eftersom vi ändå håller på att avskaffa oss själva!

I den danska tidningen Jyllandsposten konstaterar man att trots att landet saknar regering så fortsätter systemet att köra Sverige i botten. Jag har gjort en sammanfattning av texten och tyvärr har skribenten helt rätt.
 
”Det har gått snart fyra månader efter valet, men trots att Sverige fortfarande inte har fått en ny regering så fortsätter den hämningslösa massinvandringen. Man kan därför konstatera att det kvittar om Sverige leds av en regering med en majoritet av riksdagen bakom sig eller om landet styrs administrativt. Det finns dock en risk att svenska folket utraderas om ingen slår näven i bordet.
 
Genom att besöka Migrationsverkets hemsida kan man förvissa sig om vartåt det barkar enbart genom att läsa statistiken. År 2018 gav de svenska myndigheterna asyl och familjeåterförening till 69.958 personer, vilket är färre än rekordåret 2016 där 110.000 personer fick asyl och familjeåterförening. Ända sedan år 2013 har minst 63.000 uppehållstillstånd per år godkänts för dessa två grupper
 
I Danmark gav man 6.415 personer asyl och familjeåterförening de första 11 månaderna av 2018 och det blir nog upp mot 7.000 när man lägger till december månad.
 
Sverige har en befolkning som är omkring 80% större än Danmarks, men Sverige gav alltså asyl och familjeåterförening till tio gånger så många – eller 900% fler än Danmark. Det är på ett eller annat sätt både märkligt och samtidigt en bedrift.
 
Således kräver det inga större matematiska kunskaper för att kunna räkna ut att Sverige kommer att bryta ihop ekonomiskt och kulturellt långt före Danmark. Den svenska välfärdsstaten, det så kallade folkhemmet, kommer att försvinna och i bästa fall ersättas av ett slags Brasilien med enorma skillnader i inkomst och förmögenhet, extremt mycket kriminalitet och allmän otrygghet bland invånarna.
 
DR räknade i september 2018 fram att 16% av befolkningen i Sverige har icke-västlig bakgrund, ett tal som egentligen är högre eftersom man bara pratat med första och andra generationens invandrare.
 
Fyra kommuner i Sverige hade redan år 2017 en majoritet av män i åldrarna 15-44 år med utländsk bakgrund och i en prognos som sträcker sig fram till 2027, kan man se att det här kommer att vara ett faktum i cirka 40 kommuner om mindre än tio år.
 
Det är galet nog att de etniska svenskarna finner sig i detta, men det är minst lika illa att danska politiker inte agerar när de kan se att Danmark kommer att gå samma öde till mötes som Sverige om vi fortsätter med nuvarande politik. Inte idag och inte imorgon, men vid någon tidpunkt.
 
Men för att återvända till utgångspunkten – det är helt oväsentligt om Sverige har en regering eller inte. Landet avskaffar sig själva både med och utan!”
 
Är det någon mer än jag som känner att vi är fast i en dålig kalkonfilm som aldrig vill ta slut?
 
delete.jpg

19 reaktioner till “Danmark lyfter fram Sverige som ett skräckexempel och pekar på det faktum att det kvittar om vi har en regering eller inte eftersom vi ändå håller på att avskaffa oss själva!

 1. Sverige verkar inte behöva en fungerande regering för att avskaffa sig själv.
  Det finns uppenbarligen inbyggt i det politiska systemet.
  Den svenska byråkratin ger sig inte förrän det gamla Sverige är helt utplånat.

  Gillad av 1 person

 2. Det Ickeregeringen gör är emot folkviljan! Vi borde protestera som fransmännen. Men det kommer inte att hända i dumsvenskarnas land! Vi knyter näven och tycker att det är för jävligt men mer än så tycks det inge bli!
  Vi har oss själva att skylla, enl röstresultatet ville 80% ha det så här, obegripligt!

  Gillad av 3 personer

  1. Människor måste prata mer med varandra på en mer grundläggande filosofisk och vetenskaplig nivå, innan de försöker prata om politik, tror jag. Vi måste tala om ”olika former av osanning” som medierna använder sig av mot folket. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/11/24/for-att-bli-intelligent-sa-ar-det-viktigt-att-kanna-till-de-vanligaste-formerna-av-osanning/

   För de som känner hat mot SD, eller mot de andra 7 partierna, måste meditera och känna förståelse och frid innan försök till hövliga samtal, för annars blir det svårt att resonera både logiskt och känslomässigt korrekt så att det blir långsiktigt och har potential att leda till bra och breda lösningar som kan ena Sverige.

   Gilla

 3. Det har redan gått för långt. Att demonstrera kommer aldrig att göra någon skillnad. Vad som krävs är extremt hårda nypor, mest troligt en väpnad revolution a’ la vänsterpartiets partiprogram för att avsätta alla regimtrogna. Detta är den bistra sanningen.

  Gillad av 1 person

   1. Demokratiska val? Vill minnas att det var lite tveksamheter både här i det senaste valet och i USA när George W. Bush den yngre skulle väljas. Hans pappa hade tumme med HD så vissa röster blev inte godkännda.

    Gilla

   2. @Martin Om man ids läsa V:s partiprogram så framgår det på s.35 och 36 att möjligheten alltid finns att som sista åtgärd ta till vapen.

    ”Människors kamp för frigörelse, nationellt oberoende och social rättvisa har ofta mötts med ett sådant övervåld att den väpnade befrielsekampen har blivit oundviklig. Den väpnade kampen ska inte romantiseras. Den är alltid sista utvägen.”

    Klicka för att komma åt Partiprogram_V-1jun2017.pdf

    Gillad av 1 person

   3. Tja. Någon text om revolution mot vår demokrati och införande av deras egna diktatur kan jag faktiskt inte se i den texten.

    Jag är enig med texten. Dra parallellen:

    Tycker inte du att Den demokratiskt valda Nationella Fronten och Syriens folk har rätt till väpnad kamp mot islams utländska snuskgubbar, som stöttas av Israels, USA:s, Saudiarabiens och västs monopolkapitalister i att föra olagligt krig mot Syriens nationella självständighet? Är det inte övervåld mot deras nationella demokrati? Är inte deras befrielsekamp oundviklig? Är det inte sista utvägen?

    Jag tycker Vänsterpartiets text är utmärkt och förmodligen förutseende, eftersom monopolkapitalet genom korrumperade svenska politiker redan importerat det reaktionära problemet in i vårt land, under radarn på Vänsterpartiets massmedialt grundlurade medlemmar.

    Vänsterpartiet kan bli en patriotisk del av svenskt försvar av demokratin. Utmärkt.

    Gilla

  1. Vissa jag resonerat med, menar att ju snabbare revolutionen börjar, desto mindre tragisk kommer utgången bli. Själv hoppas jag på en ketchupeffekt om fulmedia förlorar sitt grepp över folks trynen. Det verkar vara på väg så sakta. Då kan hela skiten vända, även patier som V, MP och S, eller att det blidas nya alternativ av dem som lever upp till sina namn samtidigt som de är nationella, kan vara en del av en fredlig lösning som är villig att reparera Sverige. Det är det jag hoppas på.

   Gillad av 1 person

 4. Det sitter i väggarna är kanske ett passande uttryck. Om det stämmer att Dansk press uttrycker oro för den Svenska situationen så är det på vissa sätt bra för då bör väl deras Svenska kollegor bli tvungna att reagera och skriva några ord. Kanske är det också ett tydligt fall som kan tas upp med viralgranskaren och andra instanser som påstås
  stå för sanningssökande verksamhet. Ja vissa personer säger så.

  Gilla

 5. Svensk media och Politiker och UD springer ju ut och dementerar så fort det dyker upp bilder och uppgifter om hur det står till i Sverige.

  Tydligen ovetande om att massor av länder har Ambassadör/Diplomater stationerade i Sverige.

  Dessa vet mer om hälsotillståndet än svensk media, och rapporterar dagligen ”hem” och lämnar rapport.

  Eller är dom lojala och påstår att allt är frid och fröjd?

  Knappast…

  Gillad av 1 person

 6. Kommenterar verkligen inte en enda person i regeringen det faktum att en förhoppningsvis väl ansedd Dansk tidning framför kritik eller påtalar en oro angående det Svenska tillståndet? I sanning märkligt. Jag vill minnas att statsminister Stefan gick i taket för några uttalanden som Katerina Janosch (felstavat förlåt) gjorde.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s