Palestinsk-amerikansk kongresskvinna kränker president Trump!

Trots upprymdheten över att nya politiker svors in i den amerikanska kongressen tidigare idag, så kan inget slå den uppståndelse som den nya demokratiska kongresskvinnan Rashida Tlaib skapade efter sitt uttalade om president Donald Trump.

”Vi ska gå in där och vi ska anklaga den jäveln!” (We’re going to go in there, and we’re going to impeach the motherf—–r,”)

Uttalandet möttes av hänryckta applåder från en grupp supportrar bara timmar innan hon blev den första palestinska-amerikanska kvinnan att sväras in i kongressen.

Tlaib är en av flera frispråkiga, progressiva demokrater som har siktet inställt på straffprocessförfaranden genom att framhäva schismen mellan partiets vänstra flank och dess traditionella topporganisation.

Efteråt kommenterade Tlaib händelsen och menade att hon inte var ångerfull eftersom hon alltid kommer att tala sanning mot makten.

Tlaibs talesman Denzel McCampbell, deklarerade att Tlaib, som en av två muslimska kvinnor i kongressen, valts in för att skaka om Washington och att Tlaib är övertygad om att Trump behöver ifrågasättas.

Videon med uttalandet finns i artikeln.

https://www.theage.com.au/world/north-america/impeach-the-motherf-r-new-congresswoman-s-outburst-reveals-democrats-divide-20190105-p50ppz.html?fbclid=IwAR36QqXBqv7b6-FyTJsda1OFhmkTfaQIKb2ndinVtThIS4K8aZuhxarkqdY

rachid

Annonser

2 reaktioner till “Palestinsk-amerikansk kongresskvinna kränker president Trump!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s