Sveriges mål är att alla ska känna sig inkluderade i samhället, men istället handlar det om exkludering på grund av kön!

Idag var jag på en välbehövlig djupgående helkroppsmassage efter jobbet som gavs av en utmärkt massageterapeut som till och med masserade sätet samt bröstmusklerna. Jag har inte varit på massage på 1,5 år så jag lär säkert få blåmärken på vissa ställen, men jag fick samtidigt beröm för att mina muskler inte var så hårda trots utebliven massage så det visar att stretch efter träning faktiskt har effekt (något att tänka på för er som struntar i att stretcha).

Jag och den kvinnliga massören pratade bland annat om det faktum att de på just det här stället inte hade några manliga massörer, vilket jag brukar föredraga eftersom de har hårdare nypor. Hon påpekade då att det faktiskt hade behövts manliga massörer eftersom vissa annars inte kan bli masserade av massörer av motsatt kön på grund av sin religion.

Detta fick mig att reflektera över att det numera uppstår många situationer i vårt samhälle där könet är ett problem för vissa – hos massören och andra Spa-terapeuter, hårfrisören, läkaren, tandläkaren, badstranden, simhallen och arbetsplatsen för att nämna några.

Tänka sig att förr hade vi inte de här problemen, utan det är något som kommit i kölvattnet av massmigrationen i kombination med uteblivna direktiv från våra makthavare om vad som gäller i vårt land. Hade man från början varit klara och tydliga med vad vi förväntar oss av de som söker sig till Sverige så hade vi haft ett antal mindre problem.

Det tragikomiska med det hela är att när våra politiker pratar fint om att alla ska inkluderas i vårt samhälle, så blir konklusionen i slutändan istället att vi exkluderar människor på grund av kön. Det var väl precis det här som rödstrumporna stod på barrikaderna och kämpade för på 1960- och 1970-talet?!

Ingen av dagens feminister verkar dock bry sig nämnvärt om att det kvinnliga könet återigen är på väg att reduceras till något icke önskvärt som helst ska varken synas eller höras och våra så kallade politiska företrädare har stoppat huvudet i sanden under så lång tid när det kommer till dessa frågor att det nästan har blivit en sport. Vi får trots allt inte glömma bort att det är Sverigedemokraterna som är det största hotet mot kvinnor i Sverige!

Inte undra på att samhället ser ut som det gör när folk inte kan skilja på fakta och myter samt heller inte vågar ta till sig vad som faktiskt håller på att hända med vårt en gång så frigjorda land. Vill vi verkligen att landets framtida generationer ska läsa i historieböckerna att Sverige i mitten av 2000-talet återgick till medeltida värderingar och de tidigare så starka samt framträdande kvinnorna fick återgå till att bli grå skuggor i periferin?

Världens första feministiska regering hade en riktig chans att göra skillnad efter att först de röda och sedan de blå ignorerat utvecklingen, men tyvärr kan man bara konstatera att de gjort ett katastrofalt jobb och jag befarar att nästa lag – oavsett färg, inte kommer att rucka på det fundamentet.

Därför är det upp till oss kvinnor att faktiskt protestera och göra oss hörda, för ingen annan gör det åt oss!

gender.jpg

En reaktion till “Sveriges mål är att alla ska känna sig inkluderade i samhället, men istället handlar det om exkludering på grund av kön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s