Att motarbeta integration av muslimer är troligen inget som ses som ett problem för våra styrande i Sverige eftersom alla i grund och botten ändå bara är valboskap!

I dagens Berlingske skriver man att interna dokument visar att det radikala islamistiska partiet Hizb ut-Tahrir sedan år 2005 arbetat fram en strategi för att motarbeta integration av muslimer i det danska samhället.
 
Troligen görs samma sak i Sverige och partiet är stora i Göteborg, men det skrivs inte särskilt mycket om det.
 
Helene Bergström har dock skrivit om det på Ledarsidorna både 2017 och 2016 (se länkar längre ned), men i vanlig ordning är det ingen i maktposition som hörsammar fakta i Sverige.
 
Däri ligger Sveriges kärnproblem – trots att man har alla fakta på bordet om såväl radikal islams utbredning som Muslimska Brödraskapets kopplingar till regeringstoppen så agerar man inte.
 
Inte ens det faktum att Säpo tappat kontrollen på alla våldsbejakande islamister som befinner sig i landet, vilket är en fara för rikets säkerhet får fart på våra handlingsförlamade politiker. Ty i Sverige finns det rum för ALLA – till och med radikala extremister!
 
#onlyinsweden
 
 
 
naive

3 reaktioner till “Att motarbeta integration av muslimer är troligen inget som ses som ett problem för våra styrande i Sverige eftersom alla i grund och botten ändå bara är valboskap!

  1. Integration innebär att vi ska bli mer som dem och de ska bli mer som oss. Typ mötas halvvägs, ex. sänka giftasåldern till typ 18 – 6 = 12 år. Assimilation innebär att de som bosätter sig i ett nytt land ska anpassa sig till det land dit de kommer.

    Jag är för assimilation och att, snabbt som fan, mota ut de som inte är intresserade av assimilation, eller låsa in dem för permanent mentalvård, tills ett annat land är villigt att ta emot individen, som märkligt nog bosatt sig i ett land där denne inte gillar kulturen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s