Migranter attackerade invånare i tysk stad och Tysklands inrikesminister kräver att kriminella asylsökande utvisas!

I lördags kväll blev flera personer skadade efter att ett invandrargäng attackerade och misshandlade människor i den tyska staden Amberg. Tolv personer i åldrarna 13-42 år blev skadade under den våldsamma attacken.
 
Fyra tonåringar i åldrarna 17-19 år från Iran, Syrien och Afghanistan siktade in sig på förbipasserande. En man kallades ”neger” under misshandeln och en flicka i 17-årsåldern benämndes som ”hora”. Enligt uppgift ska de fyra ynglingarna ha varit påverkade av alkohol.
 
Stadens borgmästare Michael Cerny (CSU), fördömde attacken i ett uttalande på Facebook och Tysklands inrikesminister Horst Seehofer deklarerade i ett uttalande att han var upprörd över händelserna i Amberg.
-”Vi kan inte tolerera sådana här våldsamma övergrepp. Om asylsökande personer begår våldsbrott så måste de lämna landet.”
 
Förbundskanslern Angela Merkel nämnde inget om detta i sitt nyårstal utan uppmanade istället landets befolkning att vara mer toleranta.
 
Faktum är att denna nyhet inte uppmärksammas alls i media, förutom i alternativ media – man måste googla för att hitta något.
 
Däremot skrivs det mycket om attacken i Essen som jag skrev om igår, där en man med uppsåt körde in i en folkmassa med invandrare. Detta säger en del om hur media både i Sverige och internationellt aktivt försöker påverka oss att tycka ”politiskt korrekt”.
 
Båda dåden är givetvis avskyvärda, men det är uppseendeväckande att man försöker tysta ned den ena attacken där asylsökande migranter framstår i dålig dager samtidigt som man sätter all fokus på den andra där migranter råkat illa ut. Bedrövligt och inte konstigt att polariseringen aldrig varit starkare än nu!
 
På tal om att kriminella migranter borde utvisas, som Tysklands inrikesminister poängterade, så är detta ett återkommande gissel i Sverige och man upphör aldrig att förvånas över hur dessa uppenbarligen grovt kriminella individerna gång på gång ändå får en fristad i Sverige oavsett om de har rånat, misshandlat, mördat eller våldtagit någon.
 
Senast i raden är Bashiri Sahabu, en 28-årig afrikansk man, som flera gånger genomfört sexuella attacker mot flickor och kvinnor i kollektivtrafiken. Nu döms han återigen för sexbrott och rånförsök mot en 11-årig flicka, men han får även denna gång ett lågt straff och undgår utvisning.
 
Tre gånger på ett och ett halvt år talar sitt tydliga språk, men trots att man ser att personen återfaller i samma typ av brott hela tiden så vägrar rätten att utvisa honom! Varför ska Sverige behålla och försörja samhällsfarliga individer? Det övergår mitt förstånd och det finns ingen logik överhuvudtaget, dessutom kostar det samhället ofantliga summor pengar varje år.
 
När ska våra politiker förstå att botten är nådd för de flesta och att vi nu är i akut behov av en avgörande förändring? När helvetet fryser till is verkar det som!
 
 
 
refugees.jpg
Annonser

2 reaktioner till “Migranter attackerade invånare i tysk stad och Tysklands inrikesminister kräver att kriminella asylsökande utvisas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s